Kezdőoldal » Utazás » Európa » Leautózunk senj-be hogy...

Leautózunk senj-be hogy hozzuk ki legolcsóbban a nyaralást?

Figyelt kérdés

mi lenne a legoptimálisabb napok számát tekintve, hogy a vízben fürödjünk?

bemennénk a plitvicei tavakra is

arra gondoltunk, az autóban aludnánk

kis pénzűek vagyunk, de szeretnénk látni olyat is

azt hallottam, hogy a sótól le kell fürdeni, azt hogy oldjuk meg?

hogy ajánlott, ha nem foglalunk szállást?

mire kell figyelni?

mire ajánlatos?

2022. jún. 6. 17:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Nem, jobb.

Kedvesek, nem kavicsos tengerisünös a víz, tudnak főzni szemben a horvátokkal, és kb harmadáron van minden. Kaja, jetsky, hajókirándulás stb. Ha bosznián át mész még olcsóbb, mostar nagyon szép, meg a nemzeti park is, vízeséssekkel stb.

Alatta albánia árban Montenegró, kajákban arab inkább, nincs úgy kiépülve a turizmusra, nagyon jó homokos tenger van. A két ország között hegyek, nemzeti park, nagyon szép.

Ha maradsz a horvátoknál, akkor csak dél, split, dubrovnik vagy a legészakibb rész. De én inkább szlovéniába mennék akkor, vagy olaszokhoz. Árban hasonló, de vendégszeretetben, gasztronómiában stb nem lehet egy lapon említeni a horvátokkal.

2022. jún. 6. 21:55
 32/35 A kérdező kommentje:

én csak bele akarom mosni a seggem a vízbe

meg a lehető legolcsóbban kihozni a szállást

kaját itthonról vinnénk

gázolaj az van az autóba, egy 1300 km-nyire való

tehát ennyi a célom

légyszi ne ajánljatok már mindenféle repülőutat

2022. jún. 6. 22:42
 33/35 anonim ***** válasza:
Hát akkor elindultok hajnali 4-kor oda, este 9-kor meg vissza és ennyi. Szállást hol kerestél? Bookingon?
2022. jún. 6. 23:55
 34/35 A kérdező kommentje:

de ha már ott vagyok akkor szeretném mosni a seggem egy darabig a vízbe, 1 naposnak és leautózni 1300 km-t...

azért itt megkérdőjelezem a válaszadók korát, vagy komolyságát, ne haragudj már meg, de olyan fasságokat tudtok írni...

2022. jún. 7. 11:09
 35/35 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp érdemes szállást foglalnotok. Nem tudom mennyi időre terveztetek menni alapból, de mondjuk kalkuláljunk 2 nap/1 éjszakával, ez még anyagilag talán a belefér kategória lehet.

A Plitvicei tavakat az anyagi helyzetetekre való tekintettel nem ajánlom, mert csak a belépő 30.000 lenne kb kettőtöknek. Én ezt az összeget inkább szállásra költeném.

Ebben az apartmanban 35.000 forint 1 éjszaka.

[link]

Kaját tudtok otthonról is vinni, akár konzerveket, bármi nem romlandót, így azon tudnátok még spórolni.

2022. jún. 10. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!