Leautózunk senj-be hogy hozzuk ki legolcsóbban a nyaralást?
mi lenne a legoptimálisabb napok számát tekintve, hogy a vízben fürödjünk?
bemennénk a plitvicei tavakra is
arra gondoltunk, az autóban aludnánk
kis pénzűek vagyunk, de szeretnénk látni olyat is
azt hallottam, hogy a sótól le kell fürdeni, azt hogy oldjuk meg?
hogy ajánlott, ha nem foglalunk szállást?
mire kell figyelni?
mire ajánlatos?
Nem, jobb.
Kedvesek, nem kavicsos tengerisünös a víz, tudnak főzni szemben a horvátokkal, és kb harmadáron van minden. Kaja, jetsky, hajókirándulás stb. Ha bosznián át mész még olcsóbb, mostar nagyon szép, meg a nemzeti park is, vízeséssekkel stb.
Alatta albánia árban Montenegró, kajákban arab inkább, nincs úgy kiépülve a turizmusra, nagyon jó homokos tenger van. A két ország között hegyek, nemzeti park, nagyon szép.
Ha maradsz a horvátoknál, akkor csak dél, split, dubrovnik vagy a legészakibb rész. De én inkább szlovéniába mennék akkor, vagy olaszokhoz. Árban hasonló, de vendégszeretetben, gasztronómiában stb nem lehet egy lapon említeni a horvátokkal.
én csak bele akarom mosni a seggem a vízbe
meg a lehető legolcsóbban kihozni a szállást
kaját itthonról vinnénk
gázolaj az van az autóba, egy 1300 km-nyire való
tehát ennyi a célom
légyszi ne ajánljatok már mindenféle repülőutat
de ha már ott vagyok akkor szeretném mosni a seggem egy darabig a vízbe, 1 naposnak és leautózni 1300 km-t...
azért itt megkérdőjelezem a válaszadók korát, vagy komolyságát, ne haragudj már meg, de olyan fasságokat tudtok írni...
Szerintem mindenképp érdemes szállást foglalnotok. Nem tudom mennyi időre terveztetek menni alapból, de mondjuk kalkuláljunk 2 nap/1 éjszakával, ez még anyagilag talán a belefér kategória lehet.
A Plitvicei tavakat az anyagi helyzetetekre való tekintettel nem ajánlom, mert csak a belépő 30.000 lenne kb kettőtöknek. Én ezt az összeget inkább szállásra költeném.
Ebben az apartmanban 35.000 forint 1 éjszaka.
Kaját tudtok otthonról is vinni, akár konzerveket, bármi nem romlandót, így azon tudnátok még spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!