Leautózunk senj-be hogy hozzuk ki legolcsóbban a nyaralást?
Figyelt kérdés
mi lenne a legoptimálisabb napok számát tekintve, hogy a vízben fürödjünk?
bemennénk a plitvicei tavakra is
arra gondoltunk, az autóban aludnánk
kis pénzűek vagyunk, de szeretnénk látni olyat is
azt hallottam, hogy a sótól le kell fürdeni, azt hogy oldjuk meg?
hogy ajánlott, ha nem foglalunk szállást?
mire kell figyelni?
mire ajánlatos?
2022. jún. 6. 17:46
1/35 A kérdező kommentje:
azt olvastam hogy szállás olcsóbban 15 000 / fő / éjszaka így az nem lenne jó, minimum 2-en mennénk
2022. jún. 6. 17:48
2/35 anonim válasza:
Ha az autóban alszol megbüntetnek, a Plitvicei tavak meg rohadt drága. Szerintem gondold ezt át. Ha benzinre meg autópályára van pénzed, két éjszakát csak ki tudsz fizetni. Ha nem, akkor fizessetek be valami egynapos buszos útra.
3/35 A kérdező kommentje:
mért, ki büntet meg? nem hiszem én azt
a plitvicei miatt ne fájjon a fejed 🤣
2022. jún. 6. 18:03
4/35 A kérdező kommentje:
üzemanyag van
2022. jún. 6. 18:04
5/35 anonim válasza:
Horvát rendőrökkel nem érdemes szórakozni, elvileg van olyan törvény, hogy akár el is kérhetnek tőled olyan dokumentumot, amivel igazolni tudod, hogy hol szálltál meg az országban. Kerékpáros, sziklamászó kalandorok esetében normális, hogy bevállalják a vadkempinget mondjuk egy szigeten távol mindentől 1-1 éjszakára, de a horvát szárazföldön egy magistrala melletti felkapott településen szerintem esélytelen. Kocsiban alvás vadkempingezésnek minősül. Ha benzinkút parkolójában útközben alszol 2-3 órát az még oké. Eleve nem értem, miért pont Senj-be akartok menni, amikor ezer jobb hely van a horvát tengerparton. (Könyörgöm, ugye nem azért, mert valami béna oldal azt írta, hogy km-ben az a legközelebbi tengerparti város?) Plitvicei-tavak meg tényleg aránytalanul drága.
6/35 A kérdező kommentje:
akkor hova érdemes menni?
és hogy oldjuk meg az autós vadkempingezést?
2022. jún. 6. 18:17
7/35 anonim válasza:
Nem fog működni. A horvát rendőr másik műfaj. Horvátország már nem tartozik az olcsó célpontok közé. Mondanám, hogy vegyetek egy repjegyet Bari-ba (Dél-Olaszország) (augusztusra ilyen 5-6 ezer Ft irányonként), 1-2 éjszakát alszotok vmi olcsó airbnb-ben, aztán jöttök vissza, ha csak a tengerre vagytok kiváncsiak.. Horvát autópálya díjak is kb. megegyeznek az üzemanyag költséggel, ott nem matricás rendszer van, hanem méregdrága kapu. Ha olcsón akartok Horvátországban nyaralni, akkor azt legkorábban jövőre tudjátok, ha délebbre mentek, Bosznián keresztül (kikerülitek a pályát és jóval olcsóbban tudtok tankolni/ bevásárolni és még idén ősszel lefoglaljátok a szállást. Ilyenkor kb. alig marad, az is méregdrágán. Vadkempinget legközelebb Montenegróban tudjátok eljátszani, ha tengerpartról van szó, de ott meg jóval olcsóbb a szállás.
8/35 anonim válasza:
Felejtsd el a vadkempingezést, többre büntetnek mint amennyit megspórolsz.
9/35 anonim válasza:
Mondjuk Bosznián keresztül meg kétszer annyit kell tankolni, mintha Senjbe menne, időben is hosszú, és a határon se garantált hogy gyorsan átjut. Szállás egyébként van 20 környékén két főre, de ha négyen mennétek, akkor találtok szerintem 30-ért apartmant, és a benzin is feleződik.
10/35 anonim válasza:
Azon nem gondolkodtál még, hogy vegyél egy filléres repülőjegyet valahova, ahol a szállást is meg tudod fizetni???
Ténleg cska hogy okosodj: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!