Albán utazás autóval veszélyes?
5en nekivágnánk autóval Albániának, Durres lenne a célpont.
Van a társaságban aki fél repülni és van aki nem is akar,ezért erre esett a választásunk. Haza is autóval jönnénk.soha nem jàrtunk még arrafele,így nem tudjuk pontosan a körülményeket.
Szerintetek megéri így nekivágni? Én még nem döntottem el megyek -e. Őszintén megvallva,én repüléspárti vagyok,de hajlandó lennék a kompromisszumra, viszont ott motoszkál bennem,hogy nem biztos,hogy túl biztonságos.
Szívesen várnék véleményekst,esetleg tapasztalatokat.
24N
Albánia egy nagyszerű ország, csak nem úgy, ahogy te akarod csinálni.
Bárhonnan bárhova - ismétlem, bárhonnan bárhova! - egyszerűen, olcsón és jól el lehet jutni a helyi buszokkal.
A repülő 1 óra 20 perc. Ezzel szemben ti nekiindulnátok autóval egy msfélnapos szenvedéssel. Csak mert tele van nemutazó nyuszikkal a csapatod.
Javaslatom: vagy menjetek horvátországba - szellemileg odavalók vagytok - vagy fedezd fel Albániát méltó módon. Repülővel, helyben busszal.
Ja, és Durres alatt valóban klassz a homokos part önmaga, de annál sokkal jobb helyek is vannak Albániában.
Ismétlem,én repülővel szeretnék menni,szerintem is úgy sokkal jobb, én kb.mindenhova azzal utaztam eddig is.
A baráti körben viszont senki sem akar azzal,most megyek ezzel a társasággal először utazni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!