Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ukrajnának van olyan része...

Ukrajnának van olyan része ahol még lehet menni nyaralni?

Figyelt kérdés
Pár éve volt egy fogadalmunk hogy az összes szomszédos országba elmegyünk nyaralni, már az összes ország meg volt, utoljára Ukrajnát hagytuk, csak hát kitört a háború, de akkor is szeretnénk menni valahova esetleg tengerpart vagy valami?
2022. jún. 6. 10:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Ahol nincsenek harcok, ott a menekülteket fogadják.
2022. jún. 6. 10:31
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Mennyire érzed etikusnak, hogy Ukrajnában nyaralj?
2022. jún. 6. 10:49
 3/11 A kérdező kommentje:
2. Szerintem teljesen mert minden kis pénz jól jön most nekik
2022. jún. 6. 10:50
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Értem. Ég a házad. Nincs elég víz az oltáshoz. Néhány családtagod bent rekedt. Megállgatok előttetek a varátaimmal szelfizni?
2022. jún. 6. 10:54
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező! Tényleg ennyire hülye vagy?!

Amúgy megérdemelnéd, hogy a leendő szállásodon kilőjék alólad az ágyat.

(Vagy veled együtt.)

2022. jún. 6. 11:02
 6/11 anonim ***** válasza:
27%

"Mennyire érzed etikusnak, hogy Ukrajnában nyaralj?"

Az ország nagy részében ugyanúgy zajlik már az élet, könnyen megoldható a szállás és örülnek minden bevételnek. Én is voltam nyaralni a délszláv háború alatt Horvátországban. Szinte ingyen volt minden olyan olcsó volt.

2022. jún. 6. 11:49
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
Menjetek, max nem jöttök haza ennyi.
2022. jún. 6. 13:09
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy minden etikától független, Kérdező, Te nyugodt szívvel elmennél nyaralni egy országban - mindegy melyik részére - ahol háború van?
2022. jún. 6. 15:47
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

Azon túl, hogy a kérdező egy buta és aljas fotelutazó, ezzel a kérdésével erősen túllőtt azon az etikus határon, amit egy normális ország, vagy egy normális portál megengedhet magának.

Ukrajnában háború van. Ez azt jelenti, hogy az orosz pribékek asszonyokat erőszakolnak meg, gyerekeket ölnek meg.

A háború azt jelenti, hogy becsületes ukrán polgárok azért lesznek katonák, hogy védjék azt, ammi az övék: a falujukat, az országukat, a kultúrájukat.

erre bejön ez a fsszopó, és azt gondolja, vicceskedhet azzal, hogy ő ott még nem volt.

2022. jún. 6. 17:38
 10/11 anonim ***** válasza:
33%

Én mondjuk osztom azt a nézetet, hogy a turizmusból élőknek igenis jól jön minden bevétel egy ilyen helyzetben, szóval ha amúgy nem terheled a helyi közellátó rendszereket (pl nem tankolsz ott) és kellő empátiát tanúsítasz, akkor egy ilyen utazás nem feltétlenül ítélendő el.

De a biztonságodra a világom semmi garancia nincs, hiszen vasúti csomópont vagy hadiüzem közelébe keveredni nem nehéz akár Kárpátalján is, aztán ugye az oroszoknál még kopogtató bombák sincsenek...

2022. jún. 6. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!