Ha Toroczkai László minden magyar nevében hadat üzenne Ukrajnának a tüntetésen, ha nem adják vissza azonnal Kárpátalját, az neked szimpatikus lenne?
Kárpátalja évezredes múltunk alatt végig a Szent Korona része volt, az ukránok elvették tőlünk, jogosan követelhetjük vissza.
Egyébként sem ez az első figyelmeztetése a Mi Hazánknak, pár nappal azután, hogy az orosz invázió elkezdődött, a Mi Hazánk kijelentette követelését Kárpátalja egész területére.
Mivel egyelőre süket fülekre talált a követelés, szerintem most keményítés lesz. A közelgő tüntetéseken, Budapesten, az ukrán nagykövetség előtt, Toroczkai László könnyen lehet, hogy már nyílt fenyegetőzésbe kezd.
Ha minden magyar ember nevében, ott a nagykövetség előtt, hadat üzenne Ukrajnának amint azonnal nem nyújtják át nekünk Kárpátalját, neked szimpatikus húzás lenne Toroczkaiéktól?
Hol is jelentette ezt ki?
Mellesleg az oroszokat különösebben nem zavarná ha esetleg ukrajna sajnálatos felbomlása esetén hozzánk kerülne.
#5 Igen, az volt, tény, egyetértek. És itt van a pont. Akkor nézzünk előre, mit lehet tenni. Sírjunk tovább, vagy mutassuk meg a világnak, kik is vagyunk?
Én utóbbinak örültem volna jobban, de nincs időgépem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!