Hova mennétek el nyaralni a helyemben a kontinensen ezekkel a feltételekkel?
Idén ősszel szeretnénk elmenni nyaralni a barátaimmal kb 4 éjszakára valahová. Fiatalok vagyunk, néhányunk még mindig egyetemre jár, szóval szeretnénk olcsón megúszni a dolgot. Szerintem max 300-400 eurót szeretnénk költeni fejenként.
2 éjszaka városnézés, 2 nap vidéki túrázgatás lenne az ideális. Valami olyan helyre mennénk, ahol gyönyörű a természet, erdők, esetleg különleges tengerparti szakaszok vannak. A hideg nem feltétlen zavarna minket.
Hollandiából repülnénk/indulnánk, ha ez számít.
Szívem szerint egy skandináv országba mennék, de azok túl drágák sajnos. Jelenleg Lettország első jelöltünk.
:D Egy kisebb bőrönd a jegy része, de a priority mellé az extra táskával max 10 euró. Biztosítást sosem kötök, hisz EU-n belül mindenhol érvényes az egészségbiztosításom. Az meg no comment, hogy szerinted napi 20.000 ft csak ételre és szórakozásra nyomorgás.
Most attól, hogy tudom az árakat, az pont nem válaszol a kérdésre, hogy pl Lettországba vagy Litvániába érdemes elutazni.
ma 17:14
A 'nagy' bőrönd a jegy alap része, a priority a második, szék alá helyezendő táskát foglalja magába.
Nem szoktam szeretni amikor tényleg ennyire felfújják ezt a pénz dolgot külföldön. Mondjuk én mindig többet viszek a biztonság kedvéért, de egyáltalán nem vagyok spórolós. Nem eszünk annyit hogy napi 20 ezer elmenjen, én legalábbis egymagam nem. Szóval én elég "olcsón" megúszom, pedig sosem nyomorgok. Legutoljára Görögországban foglaltam egy apartmant 80 ezerért, 4 napra. Full modern, mindennel felszerelt, igényes apartmant. Más meg szajkózza hogy ez lehetetlen, nem az, szét kell nézni.
Szóval én azért egy kicsit többet vinnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!