Spanyolországba repülőn mik a beutazási feltételek? Elég egy PCR teszt? Nincs oltásom de úgy hallottam, az EU-n belül már elég enyhék a korlátozások.
Fölösleges írni állandóan ezt a konzuli szolgálat weboldalt.
Március elejétől megszűnt szinte mindegyik eu-s ország belső schengeni ellenőrzése a vírus miatt.
ha lesz is kinn valaki az max személyit kér,közúti utazásnál.
ha repülővel mész a repülőtársaság kérhet tesztet de érdemes az oldalukon megnézned.
Én járom európát, 6 hete senki nem kért tőlem semmit, egyszer állított meg egy túlbúzgó osztrák,Wohin gehen sie?Mondom Ukrajna...tisztelgett, és tovább is engedett.
Két dologhoz nem voltz a kérdezőnek esze: hogy beoltassa magát, és hogy elvégezzen egy alap guglizást.
Természetesen remélem vígasztalja a tény, hogy ő az átlag magyar: a buta, lusta trógerfajta.
Magyarországra vonatkozó aktuális besorolás:
MAGYARORSZÁG TELJES TERÜLETE KOCKÁZATOS BEUTAZÁSI TERÜLET - Hatályos 2022. április 6. napján 24:00 óráig.
Budapestről vagy Debrecenből repülővel történő beutazás esetén (azaz, ha a Spanyolországba tartó repülőjárat Budapestről vagy Debrecenből indul) az előzetes regisztráció (1) c. pont) elvégzése mellett a lentebb meghatározott részletek szerint EU digitális Covid igazolás is szükséges a beoltottságról, a negatív teszteredményről vagy arról, hogy átesett a COVID-19 betegségen.
Az értelmes és segitő válaszokat köszönöm szépen. :))
Természetesen a google-n néztem de több verziót is találtam. Pontosan ahogyan irjátok. A 'nem kell semmi'-től a 'csak 3 oltás'-ig. A konzuli szolgálat honlapján sem teljesen egyértelmű az információ.
Kedves 4. a válaszod téged minősit nem engem. (Ha nagyon érdekes számodra, akkor elárulom, hogy azért nem oltattam magam mert olyan betegségem van amivel nem javasolt.)
Kedves 6. Köszönöm a válaszodat, meg is mosolyogtam, :) de kérek mindenkit, hogy itt ne politizáljunk. Ne ez legyen egymás minősitésének a helyszine. Tartsuk tiszteletben a 4. válaszoló véleményét és fogadjuk el, hogy van még mit tanulnia.
9. Köszönöm szépen.
(Ès akkor lelkesen várom hogy mi lesz éjfél után 😅)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!