3-an fogunk WizzAir-el repülni (először) a napokban, és a rendszer random ülőhelyet osztott ki, természetesen nem egymás mellé. A gépen (eddig) egy csomó szabad hely van még, és az lenne a kérdés , hogy ha ez így marad a repülés napjáig és 3-an beülnénk egymás mellé a szabad helyekre, azt mennyire ellenőrzik?
Egyébként miért is ülnétek egymás mellé, ha nem fizettetek érte?
Komolyra fordítva a szót, túl fogjátok élni azt a 2 órát.
2022. máj. 11. 10:57
2/7 anonim válasza:
Lehet persze. Hagyd a karogokat, mindig lesznek ilyen szentfazekak😂 Szalljatok fel teljesen utolsónak, ne jöjjön már mogottetek senki és az első üres sorba nyugostan üljenek le, senki nem fog odamenni hozzátok hogy hol ültok eredetileg.
Ui: várom a lepontozo fazekakat😉
Nektek meg jó utat!
2022. máj. 11. 11:00
3/7 anonim válasza:
En sose foglalok ulohelyet, mindig meg lehet oldani. Sot, gyakran ha a mellettem ulo latja hogy egyutt utazunk, fel is ajanlja a helyet. Amikor egyedul utazom, en is mindig felajanlom a helyemet hogyha latom, hogy a mellettem ulonek nem amelle szol a jegye akivel utazik. Nagyon sokszor utaztam mar wizzairrel, altalaban tobben utazunk egyszerre, de olyan meg soha nem volt hogy legalabb ketten nem tudtunk egymas melle ulni.
2022. máj. 11. 20:27
4/7 anonim válasza:
Mi is mindig egymás mellett ülünk a barátommal. Sokszor beülünk a vészkijárat mellé (ahol mindig kell valakinek ülnie) Ingyen nagylábtér.
2022. máj. 11. 20:39
5/7 anonim válasza:
Ú, nagy helycserék szoktak lenni beszálláskor és ebben az utaskísérők is általában partnerek (segítenek).
2022. máj. 13. 02:43
6/7 anonim válasza:
Drága egyes! Múltkor egy Wizz air járaton rengeteg hely volt még, úgyhogy felszállás előtt a kedves légiutas-kísérő körebekérdezte az embereket hogy nem szeretnének-e az ismerőseik mellé ülni.
2022. máj. 14. 19:42
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Megvolt az utazás, nagyon szuper volt. Oda útnál be tudtunk 3-an egymás mellé ülni simán, visszafele az egyik utassal cseréltem helyet és egymás mellett ültünk 3-an.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!