Kezdőoldal » Utazás » Európa » Anyum félős, fél hogy valami...

Anyum félős, fél hogy valami történik kint velünk vagy kint ragadunk, sehogy sem tudom megnyugatni?

Figyelt kérdés

Anyummal megyunk nyaralni, európán belül, mindössze 2 órás a repülőút. Minden le van foglalva, el van rendezve, de nem bízik bennem. Szerintem azt gondolja hogy nem tudunk majd kint mit csinálni. Folyékonyan beszélek angolul, még ha lenne bármi is, tudok tájékozódni. De még abba is kételkedik hogy rendesen beszélek angolul (azok után hogy külföldi az exem, nyelvvizsgám van, hallott már angolul beszélni) teljesen be van pánikolva hogy el fogunk veszni.

Alig tudom lenyugtatni, mindenki mond neki minden hülyeséget akiknek fogalmuk sincs az utazásról és elhisz mindent.

Mutattam neki a repjegyet, a hotelt, hogy le van foglalva. Alig akarta elhinni nekem hogy minden intézkedést töröltek, a Konzuli Szolgálat oldalát meg nem is ismeri.:(

Ez az első nyaralás neki.

Néha nem értem, mert vonaton is ugyanez van. Annyiszor utaztam már vonaton nélküle, mégis ha együtt utazunk akkor mindent megkérdőjelez, nem bízik bennem.

Mindennap előáll valamivel, nekem már néha nincs türelmem hozzá és felidegesít :S

2022. máj. 10. 12:32
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Idegeneknek jobban hisz, mondtam neki elég a személyi, inkább megkérdezett valakit... és utána hitte el hogy útlevél helyett személyi igazolvány is elég.
2022. máj. 10. 12:33
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Ekveszített már valakit korábban? Akkor érthető lenne a viselkedése.
2022. máj. 10. 12:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, csak mindenhol fél hogy eltéved. Pl. Pesten a westendnél ott hagytam, mert vásárolni akart, nekem meg más dolgom volt, megbeszéltük hogy akkor a bejárat előtt tali. Ott várt, de félt hogy eltéved :S nem pestiek vagyunk. Ő nem is jártas pesten, viszont én tudom mi merre van mert szoktam fel menni.
2022. máj. 10. 12:51
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Generalizált szorongása van?
2022. máj. 10. 13:01
 5/11 anonim ***** válasza:
#3: a mobilon lévő google térképet se tudja használni?
2022. máj. 10. 13:01
 6/11 A kérdező kommentje:

#3 Nem :(

Tudom egy buta nőnek tűnik, de ő sajnos ilyen... sosem tartották talpraesettnek a családja sem :(

Lehet szorong, de nem tudom hogyan bízhatna bennem, nem tudok már mit csinálni. Pokol vele bárhova utazni. De nincs párom vagy barát most akivel mehetnék, gondoltam sose volt még külföldön, menjünk.

2022. máj. 10. 13:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamám is ilyen volt, minden idegennek elhitt mindent, folyton átbszták, csak nekünk nem hitt el semmit soha.
2022. máj. 10. 13:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Anyám is ilyen volt, ha egyszer körbeforgattam egy ismeretlen helyen - nyitott szemmel! - már nem tudta merre van. :D

Ennek ellenére középiskolás koromban végigjártuk Európát!

Lehet neked is azt kéne csinálni, hogy elviszed valahova nem túl messze, de mindenképpen idegen helyre és megmutatnád neki, hogy nem kannibálok élnek ott. :D

2022. máj. 10. 13:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Pestet mutattam meg neki eddig, ez jó ötlet. Most szombat is megyünk fel, gondoltam sétálunk a belvárosban stb.hogy ismerkedjen a környezettel és lássa nem olyan nagy dolog.
2022. máj. 10. 13:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ne vele utazz, mert ezzel az állandó pánikolással csak tönkreteszi a te nyaralásod is..
2022. máj. 10. 20:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!