Santorini 1 hétre 2 gyerekkel?
Nagyon nagy álmom régóta Santorini, úgy tervezem, hogy jövőre végre valóra váltom, elmennénk 1 hétre.
De a lényeg: el lehet lenni ott 2 gyerekkel 1 hétig? 8 és 4,5 évesek lesznek. Általában nem nyaralunk velük nagyon aktívan, napközben strand, este meg sétálgatás a városban, nekik még kevésbé érdekes a városnézés, de mondjuk 1 olyan nap is belefér. Azt mondják, a város bejárható egy nap alatt, a maradék időben főleg ez a strandolás meg esti séták lennének.
Illetve árak tekintetében mennyire horror Santorini?
Én nagyon szeretem, de érdemesebb olyan szállást választani, ahol van medence. Mi tavaly Imerovigliben voltunk, egyszer fürödtem a tengerben. Nehéz is volt lejutni, tele volt sziklákkal a part és nem fokozatosan mélyült, hanem hirtelen. Mellé a tenger is brutálisan hullámzott.
Előszezonban lehet olcsóbban kifogni repülőjegyet, szállás is van jó áron. De ez preferencia kérdése, hogy ki mire vágyik/kinek mi fér bele.
😂😂😂😂
Kérdező, Santorini nem az a homokos partos, tengerparton strandolós hely, amire te gondolsz. Gyönyörű, de nem gyerekeseknek való. Inkább egy romantikus nyaralásra jó, kettesben.
Miért nem mentek inkább Krétára, és onnan 1-2 napos kirándulással Santorinire?
3: honnan lenne fogalmam, ha még sosem jártam ott? Épp ezért kérdezek. Ha ráguglizok, akkor kidobja a fekete homokos tengerpartot állandóan.
Köszi 4-es, közben ahogy keresgéltem, én is erre jutottam, hogy érdemesebb Krétára menni és onnan átruccanni 1-2 napra, azzal mindenki jól jár.
Szantorini a szívem csücske.De a világ egyik legótvarabb tengerpartja.
Ha azért mennél oda, mert egy medencés hotelben akarsz tündibündeket kényeztetni, valószínűleg nem oda kellene menned. Kibszott drága és nem erről szól.
EGyébként a helyedben nem itt kérdezősködnék, hanem megpróbálnék olvasni.
És hanyagolnám Görögországot még pár évig.
6: miért hanyagolnád Görögországot?
Egyébként olvasgatok, azért is jutottam én is arra, hogy Santorini 1 hétre nem, max úgy, hogy Krétáról átmenni 1 napra. Csak gondoltam mellette próbálok kérdezni is, hátha kapok tapasztalat alapján tanácsot, de úgy tűnik, ez naiv feltételezés volt, leoltani mindenkinek jobban esik valamiért.
Leoltást azért kaptál, mert ha legalább egyetlen Youtube videót megnéztél volna, akkor nem kérdeztél volna ekkora hülyeségeket.
Itt mindenki szívesen segít de csak olyanoknak, akik már tudják, hogy egyáltalán mit is akarnak.
Azokkal meg mindenkinek tele van a hócipője akiknek a kérdéséből süt, hogy csak nagyzolnak és csak a fészen akarnak hencegni az ismerőseik előtt egy jól csengő nyaralóhely nevével meg egy-két szelfivel, és olyan helyen keresik az olcsóságot ahová a dúsgazdag sznobok járnak és a homokos tengerpartot ott ahol csak kavicsok és sziklák vannak.
Öhm, miből is szűrted le, hogy a facebookot akarom kiplakátolni a képekkel? És mikor is említettem, hogy olcsó helyet keresek? Azt kérdeztem, mennyire horror, a megfogalmazásból sejthető, hogy tudom, hogy nem filléres tétel.
Én arra voltam kíváncsi, hogy gyerekekkel jó választás-e Santorini, mert nekem tetszik, és szeretnék elmenni oda. De ha elmegyek Görögországba nyaralni, akkor nem leszek akkora paraszt, hogy a gyerekeimet otthonhagyom, márpedig ha ők is jönnek, szeretném, ha jól tudnák érezni magukat. A Google alapján vannak sziklás részek, de homokos partot is mutogatnak, nem tűnt kizártnak, hogy mindenkinek megfelelne. Videót valóban nem néztem még, én kérek elnézést, hogy emberektől kérdeztem először, és nem azzal kezdtem, hogy feltúrom a youtube-ot.
De még mindig azt gondolom, hogy lehetett volna ezt úgyis, hogy "figyelj, Santorini gyerekkel nem ideális, sziklás, meredek a part, gyorsan mélyül a víz, nem nekik való". Nem lett volna kötelező magas lóról leugatni csak azért, mert te már jártál ott, én meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!