Santorini, Zakynthos vagy Kréta?
Santorini: mesébe illő környezet viszont sokan állítják hogy 1-2 nap alatt le lehet tudni a "látnivalókat". Kréta: gyönyörű strandok és a hőn áhított Santorinire is át lehet hajókázni 1 napra akár.
Zakynthos: szintén gyönyörű strand és ott a Navaggio öböl viszont Santorini így kizárt, illetve még mindig az a fő kérdés hogy a strandoláson kívül 1 hetet melyik desztinációban érdemes eltölteni ? Esetleg egy 4. alternatíva?
Én sohasem értettem ezeket a "választásos" kérdéseket.
Ha több régió is érdekel, akkor egyik alkalommal az egyiket majd egy másik utazáskor meg a másikat nézem meg. Miért kellene végleg kizárni a többit?
(Ha csak nem valami halálos betegség miatt soha többet nem utazhat az ember?!)
A kérdésre is válaszolva:
Santorini egy nap alatt bejárható.
Zakyntos már több mindent nyújt ha szórakozni, strandolni és bulizni szeretnél.
Krétán viszont akár heteket is el lehet tölteni ha pl. a természeti szépségek is érdekelnek.
A "görög életérzést" meg tudod tapasztalni ha befizetsz helyben egy görög estre.
Lehet görög ételt enni, görög bort inni, Zorbát táncolni és tányért törni.
1. Mykonos
2. Santorini
3. Kréta
4. Zakyntos
Nekem Mykonos a szerelem jelenleg, lehet hogy a koromból adódóan (25 vagyok). Később már nem hiszem, hogy ez a bulis légkör fog vonzani.
#4 nem tudhatod. 15 évvel idősebb vagyok nálad, és épp idén szerettem volna Mykonosra menni :) Igaz, nem a bulik, hanem az építészet miatt. Csak aztán pont akkor volt ott gond a covid kapcsán. :(
Első voltam.
En 2004 ota minden evben megyek Gorogorszagba, sot, 4 eve gorog parom van.
"Még ami lemaradt: az is fontos hogy az igazi görög életérzést tükrözze vissza a sziget." Akkor egyiket sem ajanlanam... Ha szigetre szeretnel menni, akkor Kefalonia lenne a legidealisabb szamodra :)
Nyáron Krétán voltam nyaralni, gyönyörű.
Chania a legszebb város, ahol valaha voltam, Elafonissi tengerpartja meg olyan, mintha a Maldív-szigeteken lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!