Kezdőoldal » Utazás » Európa » Zakynthos vagy Parga? Melyik...

Zakynthos vagy Parga? Melyik hely szebb szerintetek?

Figyelt kérdés
Már a jövő nyári nyaralásunkat tervezzük, de nem tudunk dönteni, hogy Zakhyntos Tsilivi vagy Parga lenne jobb választas. Zakynthos mégis csak egy sziget, de voltunk már Neos Marmarason, amit imádtunk és a képek alapján Parga nagyon hasonló hely. Plusz ott remek fakultatív programok vannak. Akik voltak már legalább az egyik helyen le tudnák írni milyen volt és mennyire érte meg az árát?
2019. szept. 1. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Párga
2019. szept. 2. 07:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Most a járvány miatt meghiúsult a terv gondolom, de azért leírom, ha esetleg jövőre szeretnétek menni. Hála istennek szerencsém volt mindkét helyre eljutni, csak mivel Pargán 8 éves voltam lehet máshogy értek a benyomások. Kezdem Pargával, 3 part van, 1 jó családoknak mivel homokos, a másik is nyílván jó, de az már nagy köves, a 3. Pedig érdekes, szép, érdemes megnézni, de nagyon nagy köves. A legjobb a 3 közül a Miltos (lehet nem jól emlékszem) beach, na a probléma az, hogy a város mellett van, nekünk pont a másik oldalt volt az apartmannunk, ezért előtte-utána fél óra séta, és cuccal nem kellemes. Maga a város szerintem nagyon hangulatos, imádtam, jó szűk utcák, nagy nyüzsgés, sok fagyizó, nyílvàn sok szuveníres, nagyon-nagyon jó gyrososok, és ezek igazik, ott előtted dobják össze másodpercek alatt. Jó az éjszakai élet. A fakultatív programok igen jók, kettőn voltam, az egyik Paxosra és Antipaxosra megy, két kis sziget türkiz öblök és delfint is láttunk. A másik egy szigettúra volt, elvitt Lefkadara is, na az amit érdemes megnézni, az a hely gyönyörű. Vagy az Egremni beachre vagy a Porto Katciki beachre visznek el, majdnem ugyanaz. (Fürdésre nem alkalmas, óriási hullámok, szakadékszerűen mélyülő part, de be lehet úszni, viszont gyönyörű szímű a víz, európa top partjai között van mindkettő) amúgy az egyiket egy földrengés elpusztította de asszem már látogatható. Van még egy vár Pargán, nem nagy cucc de a kilátás annál inkább, de mint mondtam 8 éves voltam, lehet mai szemmel jobb lenne.

Zakynthos: Na ez friss, 13 évesen voltam ott múlt nyáron. Kezdjük ott hogy nem Tsiviliben voltam hanem a Laganasi öbölben, valamiért nem tudom a nevét a falunak, pedig nagyon sok nyaralós hely nevét megjegyzem, mindegy. Hát azért elmondom itt mi volt hátha elgondolkodtok. Egy utca volt, kb 1 km a part mellett, még ennyi beljebb, aztán 2 km olajligetek közti úton Laganas (nem jó hely családnak

2020. ápr. 5. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!