Zakynthos vagy Parga? Melyik hely szebb szerintetek?
Most a járvány miatt meghiúsult a terv gondolom, de azért leírom, ha esetleg jövőre szeretnétek menni. Hála istennek szerencsém volt mindkét helyre eljutni, csak mivel Pargán 8 éves voltam lehet máshogy értek a benyomások. Kezdem Pargával, 3 part van, 1 jó családoknak mivel homokos, a másik is nyílván jó, de az már nagy köves, a 3. Pedig érdekes, szép, érdemes megnézni, de nagyon nagy köves. A legjobb a 3 közül a Miltos (lehet nem jól emlékszem) beach, na a probléma az, hogy a város mellett van, nekünk pont a másik oldalt volt az apartmannunk, ezért előtte-utána fél óra séta, és cuccal nem kellemes. Maga a város szerintem nagyon hangulatos, imádtam, jó szűk utcák, nagy nyüzsgés, sok fagyizó, nyílvàn sok szuveníres, nagyon-nagyon jó gyrososok, és ezek igazik, ott előtted dobják össze másodpercek alatt. Jó az éjszakai élet. A fakultatív programok igen jók, kettőn voltam, az egyik Paxosra és Antipaxosra megy, két kis sziget türkiz öblök és delfint is láttunk. A másik egy szigettúra volt, elvitt Lefkadara is, na az amit érdemes megnézni, az a hely gyönyörű. Vagy az Egremni beachre vagy a Porto Katciki beachre visznek el, majdnem ugyanaz. (Fürdésre nem alkalmas, óriási hullámok, szakadékszerűen mélyülő part, de be lehet úszni, viszont gyönyörű szímű a víz, európa top partjai között van mindkettő) amúgy az egyiket egy földrengés elpusztította de asszem már látogatható. Van még egy vár Pargán, nem nagy cucc de a kilátás annál inkább, de mint mondtam 8 éves voltam, lehet mai szemmel jobb lenne.
Zakynthos: Na ez friss, 13 évesen voltam ott múlt nyáron. Kezdjük ott hogy nem Tsiviliben voltam hanem a Laganasi öbölben, valamiért nem tudom a nevét a falunak, pedig nagyon sok nyaralós hely nevét megjegyzem, mindegy. Hát azért elmondom itt mi volt hátha elgondolkodtok. Egy utca volt, kb 1 km a part mellett, még ennyi beljebb, aztán 2 km olajligetek közti úton Laganas (nem jó hely családnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!