Horvátország vagy Görögország? Milyen a szebb, tisztább?
Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 20:41
1/12 A kérdező kommentje:
Vagyis melyik? Mielőtt valaki belekötne elírtam.
2019. júl. 28. 20:41
2/12 anonim válasza:
Görögországban még sosem voltam, de Horvátországban többször is. Nagyon szép volt az igaz, de az áraik újabban szerintem nagyon elszálltak.. persze tiszta meg tényleg érdemes megnézni. De ha választhatnék, akkor közel azonos árért inkább Görögországot nézném meg
3/12 anonim válasza:
Mindkét országnak van egy rakás szigete meg nem tengerparti régiója. Magyarország olyan mint Lyukóvölgy vagy mint Zöldmál?
4/12 anonim válasza:
Görög szigetek szerintem egyedülállóan szépek. Nekem csak is azok jöhetnek szóba, tiszták is és olcsóbbak is Horvátországnál.
5/12 anonim válasza:
Bulgaria sokkal olcsobb viszont Antalia (Torokorszag) sokkal szebb es jobb. Ugyanannyi penzert el lehet menni Ponta Delgrada-ra es sokkal jobb mint a Horvat es a Gorog egyutt.
7/12 anonim válasza:
Horvátország tisztább, ha ez fontos szempont.Görögországban a bokrok alján több éves turista szemét volt, Horvátország gondozottabb.
8/12 anonim válasza:
Görögnek szerintem tisztább a vize egy kicsit.
9/12 anonim válasza:
Én mindkét helyen voltam. Ha búvárkodni szeretnél akkor Ho. Viszont ha csak uzskalni meg játszani akarsz a vízben akkor görög
Gyerekkel inkább görög mert ott melegebb a víz és általában homokos a part
Ha a táj számít akkor Horváth bár ott kavicsos a part és hideg a víz
10/12 anonim válasza:
Amikor mi voltunk görögbe akkor eszmeletlen szemetes volt a part. Gyerekpelustol kezdve minden volt.. Nekem nem tetszett.
Horvatorszag elment.
Én Montenegrot ajánlom. Ulcijn pl. Eszmetlen tiszta és ennél szebb vizet a közelben nem látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!