Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátország vagy Görögország?...

Horvátország vagy Görögország? Milyen a szebb, tisztább?

Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 20:41
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Egyértelmű a válasz: Horvátország egyre szebb (és egyre drágább) Görögország lejtmenetben van, a korábban tiszta, rendezett parttal rendelkező települések mára eléggé lepukkantak lettek.Szemetesek, kóbor kutyák tizesével, gaz, elhanyagoltság. Horvátországnak a déli dalmáciai részét ajánlom, nemcsak a tenger, de a hegyek is csodaszépek
2019. aug. 4. 19:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Horvátországban már régen jártam, Görögországban (Chalkidiki) idén júniusban, szerintem nem volt szemetes, legalábbis azon a részen, ahol mi voltunk, nem volt ilyen probléma. A tenger a homokos partokra kimos néha ezt-azt, de a part menti vendéglátóhelyek (ahol van ilyen) a fövenyt elég szépen rendben tartják, volt olyan hely, ahol még fel is gereblyézték az előttük lévő partszakaszt. Ha konkrét úticélt írnál, akkor lehetne pontosabb választ adni, biztosan vannak jobb és rosszabb helyek ebből a szempontból, nem lehet általánosítani. Korfuról olvastam, hogy nagyon sok a szemét.
2019. aug. 5. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!