Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen az élet Csehországban?...

Milyen az élet Csehországban? Vannak e jelentős hasonlóságok és jelentős különbségek a magyar és cseh emberek mentalitása között? Olyan emberek válaszait szeretném akik sokat utaztak Csehországba, esetleg ott éltek.

Figyelt kérdés
Jártam Csehországba, a három prágai látogatásom alapján pozitiv a véleményem,azonban ezek az utazások alapján nem igazán tudtam jól megismerni az ottaniak mentalitását,ehhez kevés volt az idő.

#Prága #Csehország #Brno #cseh emberek #prágai élet #cseh utazás
2022. ápr. 1. 17:49
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

"Nem akarok ebbe a dologba feltétlenül politikát keverni( bár az is része az életnek) állítólag a cseheknél nagyon alacsony az EU támogatottsága és az eurót sem vezeték be mint a szlovákok. "

Nem akarok vitatkozni, de ne az eurón múljon már, hogy egy ország nyugatos vagy sem.

Nagy-Britannia, Norvégia, Svájc, Dánia etc. sem vezette be az eurót, még se mondaná senki sem róluk, hogy nem "nyugatosak". ( jelentsen ez akármit is)

Arról nem is beszélve, hogy a fent felsorolt országok közül három nem is tagja az uniónak.

2022. ápr. 24. 18:05
 12/12 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező!

Az 5 vagyok!

Itt akarok maradni legalább az őszig!

Megismerkedtem egy Budapest - i nővel is aki ide jött a cseh férfi miatt.

(Csinos / fiatal / karcsú).

(Az ágyban nem volt semmi világcsúcs a szeszes ital miatt)!

Tehát itt maradt, haza akar menni a fővárosba!

Megkérdeztem, hogy hol jobb az élet?

Azt mondta a nő, hogy otthon!

Itt drágább az ingatlan a rezsi az étel!

Megismerkedtem egy cseh nővel is!

(Csinos / fiatal / karcsú).

Igen nagyon elcsodálkozott,

hogy csehül akarok tanulni / beszélni / írni.

Természetesen segíteni fog!

Ja és mindenben!

Albérletben lakom! Igen drága!

Aki nem hiszi járjon utána!

Csak ennyi lenne belőle!

Már megint lehet - pontokat adni karosszék huszárok!

2022. máj. 5. 09:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!