Anneee25 kérdése:
A Ryanair ülései keskenyebbek, mint a British Airwaysé? A biztonsági öv egyenméret?
Figyelt kérdés
Eddig 2x repültem British Airwayssel, most Ryanairrel utaznék. A jegy olcsóbb, de csak akkor választom,ha a székek/öv ugyanakkorák.
10 kg fogyásnál tartok, de még sokat kell magamon dolgoznom,hogy ez a kérdés ne számítson.
2022. márc. 30. 20:04
1/8 anonim válasza:
Kisebbek az ülések, és sokkal kevesebb hely van a lábaknak a Ryanair gépeken. Mi is azért megyünk. British-el mert az sokkal kényelmesebb.
2/8 anonim válasza:
A Ryanair lábtere 74cm, a BA Európán belüli járatain 78cm. Az ilyen 2-3 órás utakon szerintem tökmindegy, a legacy-k is ugyanolyan 737-esekkel meg A320-akkal repülnek, csak régebbi a flotta meg kopottabb a gép plusz kapsz egy szottyadt uborkás szendót, nekem ez nem nagyon szokott megérni plusz 80 ezret egy londoni, párizsi vagy hasonló szomszédba repülős utaknál.
3/8 franciasrac válasza:
Egyszer repültem British Airways-zel, kétszer Ryanairrel, és nem észleltem különbséget köztük, szerintem csak ne gondold túl ezt
4/8 anonim válasza:
Pedig van különbség. B.A-járaton kicsivel nagyobb a lábtér, és az ülés is. Férjem 190 cm magas. Ryanairnél a térdét nyomja az előző ülés, a Britishnél nem.
5/8 anonim válasza:
@4 Mondjuk még így is jellemzően olcsóbb venni a Wizzen első sorba két ülést meg a gépen fogyasztani nagyjából 40 vodkát, mint egy BA jegy, ami amúgy a világon semmit nem ad Európán belül 2 deci vízen meg egy olcsó szendón kívül.
6/8 anonim válasza:
5-nek.
AZ első pár sor úgymond "elsőosztály" Sokkal drágább mint a B.A-n a turistaosztály. Mi rendszeresen repülünk, és inkább B.A mint ryanair. Amúgy a Ryanair még vizet és szendót sem ad ahogy írod.
7/8 anonim válasza:
5 évvel ezelőtt utaztam BA-vel, turista osztályon, mi semmilyen kaját nem kaptunk. Max víz vagy kóla volt ingyen, arra már nem emlékszem.
8/8 anonim válasza:
En sem kaptam kaját a british airwaysen, egy 30gos chipset meg egy 250milis vizet adtak.
Amugy jo h nem ad enni a fapados járat, a ryanair fapados míg a british nem az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!