Kezdőoldal » Utazás » Európa » SOS! Utazás teszteléssel?

SOS! Utazás teszteléssel?

Figyelt kérdés

Életem első repülésére készülnék Velencébe, de most teljesen beparáztam.

Be voltam oltva, de ugye behozták, hogy 9honapig érvényes igy nekem február végén járt le ez az időszak. Mivel láttam, hogy egyre inkább feloldják a korlátozásokat, gondoltam nem oltatom újra magam.

Jövő hétvégén utaznánk egy par napos kirándulásra és úgy terveztem majd teszttel fogok menni. Most olvastam jobban utána és Olaszban vissza fele jövet is kérik majd a tesztet reptéren. Ezt hol fogom megcsinálni egy teljesen idegen városban ? Azzal kell töltenünk az utolsó napunkat, hogy keresünk egy ilyen központot?

Adnátok pár tanácsot ? Teljesen kétségbe estem, hogyan oldjam meg ezt.

2022. márc. 27. 00:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt van egy weboldal, ahol lostázza azokat a gyógyzsertárakat kerületenként, ahol lehet tesztet csináltatni. Meg kell nézni a térképen, hogy hol fogtok megszállni és akkor a legközelebbi jó lesz. Van egy letölthető teljes lista is. [link]
2022. márc. 27. 00:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Előre szépen bejelentkezel, még itthon megtervezitek, hogy melyikbe mentek, kértek időpontot emailben és elmész a megadott napon. Amúgy a reptéren is van tesztre lehetőség
2022. márc. 27. 00:42
 3/5 aHermann ***** válasza:

Szia!

Olaszország az egyik legszigorúbb még a korlátozások terén. Nem tudom mikor mentek, de most március 31-ig még nagyon néznek mindent.

Belépéshez kérik a Green Passt (oltás v. teszt) és kell az elektronikus nyomtatvány.

Az ott lét alatt is kell mindenhez a Super Green Pass. (3 oltással ez automatikus, a tesztek fajtáját és időtartamát meg kell nézni).

Mi 1,5 hete voltunk átszállás miatt Milánóban. Be kellett mutatni Super Green Passt az szállásnál (a köszönés után rögtön kérte), étteremnél a bejáratnál, látnivalóknál (van, ahol jegyvétel előtt ellenőrzik), és igen hazafelé a biztonsági ellenőrzésnél is kérték a reptéren.

A tömegközlekedést is csak Super Green Pass-al lehet használni, ezt viszont nem ellenőriztek.

Amúgy, ahogy írták előttem keresel egy hivatalos tesztállomást, 10-15 perc kitérő, és kész. Nem kell megvárni sose az eredményt, emailben küldik, és azt mutogatod. A gyorstesztek eredménye 15 perc alatt megvan.

2022. márc. 27. 07:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Az ottani reptéren is lesz rá lehetőségem? Illetve ilyen teszt után is kapok super green passt?
2022. márc. 27. 08:55
 5/5 aHermann ***** válasza:

Szia!

[link]

2022. márc. 27. 11:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!