Alábbi 3 desztináció közül nem tudok választani nyaralás helyszínt, mind nagyon tetszik. Tapasztalatok, javaslatok?
Antalya - Törökország
Kréta - Görögország
Mallorca - Spanyolország
Azt kell végiggondolnod, hogy mit szeretnél csinálni a nyaralás alatt.
Ha kulturális, történelmi látnivalók is érdekelnek, akkor egyértelműen Kréta.
Ha haverok-buli-fanta, akkor Mallorca.
Antalya-ban még nem voltam...
Mindhárom helyen voltam, de a szívem Antalyáé. Na persze nem a hotelsáv, hanem a belváros, a kikötő, kicsit kijjebb Aspendos. Van egy gyönyörű modern város, egy andalgós belváros, a cserfes bazár, és egy olyan gyönyörű kikötő, ami engem első ottjáráskor rabul ejtett. Tele van kultúrával, és nagyon-nagyon vendégszeretőek. Ha nem a hotelgettóban vagy, akkor nagyon jó lehetőség, hogy vegyülj a helyiekkel.
Azért nem akarom elhallgatni a hibáit sem. A természetes partja inkább kavicsos, a homokos strandokat mesterségesen alakították ki. Ettől független gyönyörű és tényleg érdemes odalátogatni.
Kréta olyan desztináció, amit látni kell. Nagy a történelmi jelentősége, ennek ellenére jó időt kell kifogni, meg újabban nagyon felkapott.
Mallorca - SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNY - nekem nem jött be. Elözönlötték az idióta, alkoholista brit fiatal srácok, akikben túlteng a tesztoszteron. Ordibálás, kiabálás, hordákban megy az őrjöngés. Ez nem az én világom. Az ilyen élményekért inkább Thaiföldet ajánlom, azért ott el tudja ragadni az embert a hév, még engem is. De Mallorca? Nekem lekerült a "még visszatérek" listáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!