Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kisjenőre utazni mennyire...

Kisjenőre utazni mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés

2022. márc. 19. 04:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Arra a Kisjenore gondolsz, ami Romaniaban, Arad megyeben talalhato? En a roman hataron lakom a magyar oldalon, es egyelore semmi problemat nem latok a kiutazasban. Honnan akarsz odautazni? Vagy a moldvai fovaros lenne a kerdes?
2022. márc. 19. 07:02
 2/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Bocsanat, most latom, Moldavia... Azt hiszem en mostanaban nem mennek oda, ha nem lenne nagyon fontos, de jelenleg meg nincs sokkal nagyobb gond, mint ami egyebkent is van. Rengeteg menekult erkezik oda, egyelore biztonsagban vannak. Azt gondolom, h Moldavia most nem turistaskodni valo hely, hacsak nem egyfajta katasztrofaturizmusrol beszelunk.
2022. márc. 19. 07:31
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

Kisjeno...? Nem inkabb Kisinyov, azaz regi-uj neven Chisinau?

Nem, ne utazz oda. Bekeidoben is rettenetesen lepusztult hely, mostabanan kezd veszelyes is lenni.

2022. márc. 19. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
3. A kettő ugyanaz! A Covid miatti korlátozások megszűntek be- és kiutazásnál. Moldova alpból problémás terület, mert elismerése önálló országként eléggé bizonytalan. Mint Ukrajna keleti részén is, illetve maga Ukrajna is. A háború miatt jelentős változás egyelőre nincs, hacsak az nem, hogy oda is érkeznek menekültek.
2022. márc. 19. 08:49
 5/6 anonim ***** válasza:
A biztonsággal még most sincs különösebb gond, viszont a város tényleg egy lepratelep. 5 éve voltam ott, én majdnem mindent tudok értékelni, de Kisinyov egyszerűen menthetetlen. Csúnya, érdektelen, szocreál.
2022. márc. 19. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Kisinyovba most még biztonságos az utazás, de figyeld a híreket, mert Transznisztria esetleges annexiója felboríthatja a törékeny egyensúlyt. Kisinyovot amúgy mindig úgy ajánlottam, hogy Ogyesszával kösse össze az, aki kíváncsi rá, de ez most nem biztonságos opció és visszajutni Moldovába is hajszás lenne.

Amúgy aki gyönyörű feleséget keres magának, annak érdemes odautazni, más jó okot nem látok most.

2022. márc. 20. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!