Rómában a Fiumicinoról mentetek mostanában be a városba a Leonardo expressel ? Hol lehet rá megvenni a jegyet és mennyibe kerül ?
Nézegettem neten a jegyárakat, van ahol 14, van ahol 19, van ahol 20 urót írnak.
Régebben volt ott egy trafik és ott lehetett megvenni, nem tudom ott van e még és ha igen, meddig van nyitva. Olaszul nem tudok és más nyelven nem találtam ezzel kapcsolatban infót. Ahol láttam, hogy online is megvehetem, azok mindenféle oldalak, egyik sem konkrétan a Leonardo vagy az olasz vasút oldala, így nem szívesen venném meg így, inkább csak a helyszínen.
"Ahol láttam, hogy online is megvehetem, azok mindenféle oldalak, egyik sem konkrétan a Leonardo vagy az olasz vasút oldala, így nem szívesen venném meg így, inkább csak a helyszínen."
Azért ez elég érdekes, mert nekem a "leonardo express" keresés első helyén hozza a Trenitalia oldalát, ahol virít, hogy ugyanúgy 14€ és meg is tudod venni ott. De persze ez tök felesleges, bőven ráér a helyszínen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!