Niki1121 kérdése:
VIII.ker., Leonardo Da Vinci utca?
Figyelt kérdés
Üdv Mindenkinek!
Ennek az utcának, ill. környékének közbiztonsága érdekelne, leginkább persze konkrétan a Leonardo da Vinci utca. Olvasgattam e témában, ám nagyon sok írás sok évvel ezelőtti, és tudom hogy a környék jelentős átalakuláson megy át.
Napjaink valós tapasztaltai, véleményei érdekelnének.
Előre is köszönöm a segítséget!
2022. febr. 7. 12:14
1/4 anonim válasza:
Corvin pláza szomszédságában van az utca. Van egy csomó új építésű társasház arrafelé, meg irodaházak is, szépen újítják a környéket. Persze ettől még vannak cigányok bőven.
2/4 anonim válasza:
Hogy mi a f*sznak kellett erről az emberről egy Budapesti utcát elnevezni, arról lövésem sincs.
3/4 anonim válasza:
Teli cigannyal meg a corvin plaza is! Kotekednek,keregetnek.
Undorito kornyek.
4/4 anonim válasza:
Én a Baross utca felé eső részről tudok nyilatkozni, a másik felén nem szoktam járni. Nappal nincs túl sok gond, de általában este sem, kb. kihalt ez a része az utcának. Nyilván néha vannak hangoskodók, az utcán veszekednek, a gyerekek üvöltöznek, az utcán hallgatnak zenét, és elég sok rossz arcot látni a környéken. Van, amikor csoportba verődve bandáznak férfiak, de nem kötnek beléd, ha nem nézel rájuk/átmész a másik oldalra/határozott vagy. Belül a házak úgy-ahogy rendben vannak, nem egy palota egyik sem, de nem is omlanak össze. Hajléktalanokat nem nagyon szoktam látni, ha igen, akkor leginkább a parkban alszanak egy padon, nem sok vizet zavarnak. Huszonéves, alacsony vékony lány vagyok, de még egyszer sem inzultált itt senki. Nem a legjobb környék, de nem is a legrosszabb, Budapest más részein néha sokkal jobban félek, mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!