Igazolást kell bemutatni, hogy mit csináltál 1989 december 25-én, aztán vinni kell a kutya oltási lapját, a 22 éves Dacia forgalmiját.
Az asszony ne menjen, mert lehet hogy ott tartják túsznak.
Inkább maradjon otthon vigyázni a pulyákra.
A British Council irodájában beszélj jó hangosan, mert nem nagyon értenek románul.
Szivesen! :)
Emberek enyi baromságot összehordani itt ezen a fórumon már én szegyelem nagam.
Őssze fogom szedni a papírokat aztán jovoheten megyünk fel Bukarestbe kikertem magam munkából.
Több ismerős is mondta hogy odakint szeretnek benünket meleg szívvel fogadnak. Én bízom a szakmámba az asszony meg a fiúk meg megoldják.
Ez nem teljesen úgy működik mer a pék hiányszakma. Ismerősök meseltel hogy ilyenkor kap valakit aki tud angolul maga melle és mehet a munka.
És teljess bért fizetnek!!
Akkor menj!
Ki tart vissza????
65: ja, persze... A pékségben majd tolmácsot vesznek fel melléd....
Mondd, hgoy tényleg trollkodsz! :-D
Elmentem ma a brittish cuncilba érdeklődni sajnos nem tudtak hogy mi van de ajánlottak nekem egy a1 szintű angol vizsgát.
Na mindegy héten megyünk fel Bukarestbe asszonynal ( nem fogjak elrabolni karogóknak üzenem!!!)
Aztán tiszta vizet öntok a pohárba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!