Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi idő volt a leghosszabb,...

Mennyi idő volt a leghosszabb, amit buszozással töltöttetek?

Figyelt kérdés
Társasutazáson, hogy eljussatok A-ból B-be. Még ha kis szünettel is.

2022. márc. 8. 16:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%

Még gimis koromban nyelvi táborba mentünk Angliába. 20 órakor indultunk Budapestről, másnap Dunkrikbe volt a tranzitszállásunk. Reggel meg komppal érekztünk Doverbe.

Pár éve Flixbussal voltam Budapest - Marseille vonalon. Magam se tudom miért nem repültem inkább, szerintem részegen foglaltam vagy nemtudom.

Nem volt hosszú, de a legnagyobb élmény az a Rio - Sao Paulo táv volt busszal. Nem győztem bámészkodni és baromi kényelmes volt a busz is.

2022. márc. 8. 16:27
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Nem társasutazás volt csak mentem A-ból B-be. 25 órás volt.
2022. márc. 8. 16:32
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Koppenhága-Osló volt a leghosszabb buszos utam. Aztán egyszer rám tört a cifra f..ás a buszon, persze nem volt wc, plusz a sofőr nem állt meg. Két óra rémálom után szerencsére volt egy kis szünet ahol volt wc. Viszont ez után csak rövid utakra mentem busszal.
2022. márc. 8. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
8.5 óra Törökországon belül a pontból b pontba. Soha többet köszönöm.
2022. márc. 8. 17:14
 5/11 anonim ***** válasza:
30%
Több alkalommal Budapest-Split éjszakai busszal (10-11 óra hosszú). Felét átaludtam, nem tűnt hosszúnak.
2022. márc. 8. 18:21
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Budapest-Lloret de Mar 26 óra volt (17 voltam, ma már nyilván repülnék)
2022. márc. 8. 18:54
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Ezt nem nagyon szokták érteni az emberek, de én kifejezetten szeretek buszozni :) 12-14 óráig kifejezetten őszinte a mosolyom, annyit gyakran megteszek busszal. A leghosszabb nekem is a Budapest - Costa Brava távolság volt, mint a 6. válaszolónak, szintén 26 óra.
2022. márc. 8. 20:42
 8/11 anonim ***** válasza:
34%
Budapest - Párizs
2022. márc. 8. 20:57
 9/11 anonim ***** válasza:

7-es - és tényleg nem értelek, szerintem a busz arra való, hogy kivigyen a reptèrre vagy a vasútállomásra :) De komolyra a fordítva a szót, természetesen van, amikor arra esik a választás és nem vagyunk egyformák.

Nekem amúgy egy Budapest - Val Frèjus út volt a leghosszabb, iskolai sítábor volt. Felnőtt fejjel meg Budapest-Prága-Nürnberg.

2022. márc. 9. 08:19
 10/11 anonim ***** válasza:
63%

9-es nem értelek. Ugyanis a fapadosok előtt is volt élet.

Fiatalok és csórók voltunk, és nem haltunk bele, hogy busszal mentünk pl. Londonba, Isztambulba, Párizsba, Görögországba stb...

Örültünk, hogy egyáltalán mehettünk.

Egy másik világ volt...

2022. márc. 9. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!