Még gimis koromban nyelvi táborba mentünk Angliába. 20 órakor indultunk Budapestről, másnap Dunkrikbe volt a tranzitszállásunk. Reggel meg komppal érekztünk Doverbe.
Pár éve Flixbussal voltam Budapest - Marseille vonalon. Magam se tudom miért nem repültem inkább, szerintem részegen foglaltam vagy nemtudom.
Nem volt hosszú, de a legnagyobb élmény az a Rio - Sao Paulo táv volt busszal. Nem győztem bámészkodni és baromi kényelmes volt a busz is.
2022. márc. 8. 16:27
2/11 anonim válasza:
Nem társasutazás volt csak mentem A-ból B-be. 25 órás volt.
2022. márc. 8. 16:32
3/11 anonim válasza:
Koppenhága-Osló volt a leghosszabb buszos utam. Aztán egyszer rám tört a cifra f..ás a buszon, persze nem volt wc, plusz a sofőr nem állt meg. Két óra rémálom után szerencsére volt egy kis szünet ahol volt wc. Viszont ez után csak rövid utakra mentem busszal.
2022. márc. 8. 16:58
4/11 anonim válasza:
8.5 óra Törökországon belül a pontból b pontba. Soha többet köszönöm.
2022. márc. 8. 17:14
5/11 anonim válasza:
Több alkalommal Budapest-Split éjszakai busszal (10-11 óra hosszú). Felét átaludtam, nem tűnt hosszúnak.
2022. márc. 8. 18:21
6/11 anonim válasza:
Budapest-Lloret de Mar 26 óra volt (17 voltam, ma már nyilván repülnék)
2022. márc. 8. 18:54
7/11 anonim válasza:
Ezt nem nagyon szokták érteni az emberek, de én kifejezetten szeretek buszozni :) 12-14 óráig kifejezetten őszinte a mosolyom, annyit gyakran megteszek busszal. A leghosszabb nekem is a Budapest - Costa Brava távolság volt, mint a 6. válaszolónak, szintén 26 óra.
2022. márc. 8. 20:42
8/11 anonim válasza:
Budapest - Párizs
2022. márc. 8. 20:57
9/11 anonim válasza:
7-es - és tényleg nem értelek, szerintem a busz arra való, hogy kivigyen a reptèrre vagy a vasútállomásra :) De komolyra a fordítva a szót, természetesen van, amikor arra esik a választás és nem vagyunk egyformák.
Nekem amúgy egy Budapest - Val Frèjus út volt a leghosszabb, iskolai sítábor volt. Felnőtt fejjel meg Budapest-Prága-Nürnberg.
2022. márc. 9. 08:19
10/11 anonim válasza:
9-es nem értelek. Ugyanis a fapadosok előtt is volt élet.
Fiatalok és csórók voltunk, és nem haltunk bele, hogy busszal mentünk pl. Londonba, Isztambulba, Párizsba, Görögországba stb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!