Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztriába utazáshoz kérnek...

Ausztriába utazáshoz kérnek még oltást?

Figyelt kérdés
Nem vagyok oltott.Vonattal szeretnék menni Bécsbe,egy gyors bevásárlásra.Nem tudom mik a követelmények,tekintve hogy nálunk már enyhítenek.Légyszives a beszólásokat hagyjuk,hogy miért nem vagyok oltva.Köszi a válaszokat.

2022. márc. 4. 07:35
1 2
 11/18 anonim válasza:

Vasárnap megyek Ausztriába. Ha az oltás régebbi mint 270 nap akkor csak úgy érvényes ha 180 napon belül történt egy pozitív pcr teszt. Ha ilyen nincs akkor pedig kell a beutazás előtt max 72 órával egy negatív pcr-t vagy 24 órával egy negatív antigént csinálni. És azt az angol vagy német nyelvű igazolást kell felmutatni a határon. A konzuliszolgálat és az osztrák nagykövetség oldalán is ez van fent. Plusz vagy 10 telefont ejtettem meg az elmúlt napokban az illetékes szervekhez és mind ezt mondta.

Persze lehet hogy a határon nem fognak kérni semmit. De ha mégis akkor szívás ha semmi nincs nálad ezek közül. :(

2022. márc. 9. 14:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha vonattal mész semmit sem kérnek.

Az autósat azt nem tudom, mert csak vonattal járok Bécsbe.

2022. márc. 9. 15:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,lehet még egy kicsit kívánok,hátha nyáron eltörlik ezeket is.Nekem ez túl macerás.
2022. márc. 9. 17:21
 14/18 A kérdező kommentje:
*kivárok
2022. márc. 9. 17:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Már semmit nem kérnek, mehetsz.
2022. márc. 13. 16:48
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
Ma reggel jöttünk Becsbe. Hhalomnál mindenkit megallítanak és kérik az appot. Fél óra araszolás, csak emiatt. ☹
2022. márc. 13. 16:56
 17/18 anonim válasza:
Tegnap este érkeztem Magyarországról Ausztriába. Flixbus-szal jöttünk. Egy srác felszállt a "határnál" és mindenkitől kérte az appot vagy a papírt. De nem igazán nézte meg tüzetesen. Csak 2-3 embert kezdett el szúró próba szerűen faggatni.
2022. márc. 14. 13:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Mára újra szigorítottak, mert újra terjed a vírus.
2022. márc. 22. 22:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!