Kezdőoldal » Utazás » Európa » Andorrát megéri meglátogatni?...

Andorrát megéri meglátogatni? Milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Jah bár sok időt ne szánj rá ha csak nem szeretsz trekingelni a hegyekben.
2022. febr. 20. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Ugyanolyan,mint korulotte a francia meg a katalan Pireneusok. Mint Liechtenstein, egy adoparadicsom, de eszre se venni, hogy atleptel a hataron.
2022. febr. 20. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
3%
Banghlades nem jott be mert nincs kozvetlenjarat Budapestrol?
2022. febr. 21. 00:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 1-2 napot ér, a környezet szép, vicces a renget 100 literes vodkát áruló duty free meg az, hogy egy lendületes 15 perces sétával véletlenül ki tudsz menni a fővárosból. Ha síelnél is, akkor meg nyilván több idő.
2022. febr. 21. 06:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy 1-2 napos túrát megér, ha a környéken vagy (Zaragozából, Barcelonából de Madridból szerintem már nem). A kilátás fantasztikus, meg az érzés, hogy kb. ellátsz a város egyik oldalától a másikig. Én nem síelek és céget se sűrűn alapítok, így viszonylag kevés dolog fogott meg az országban. Viszont az elég szép ;)
2022. febr. 21. 07:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Én jövő héten megyek. Na, nem kimondottan oda persze, Toulouse környékén szállunk meg alapvetően, de egy napra átmegyünk Andorrába is. Gondolkoztam rajta, hogy még egy napot esetleg, de egyrészt az időnk véges, másrészt elég messze van azért közúton, kicsit meglepődtem rajta, hogy se Barcelonából, se Toulouse-ból nincs autópálya, és bő három óra az út körülbelül. De azért az előzetes utánajárás alapján az egy napnak nagyjából elégnek kell lennie. Vásárolni nem akarok, túrázni nem akarok, úgyhogy csak sétálunk egyet a főváros központjában, ott egyedül igazából a régi parlament épületébe (Casa de la Vall) és a székesegyházba (Església de Sant Esteve) szeretnék bemenni. Meg utána megnézünk még egy-két régi, román stílusú templomot (Església de Santa Coloma, Església de Sant Joan de Caselles) vidéken, építészetileg és kulturálisan talán ezek számítanak a legnagyobb látványosságnak az országban.
2023. okt. 10. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!