Milyen Gran Canaria, az utóbbi évek nyári tapasztalatai érdekelnek?
2000-ben jártam ott, akkor jó volt a közbiztonság. Most milyen? Kell-e félni zsebtolvajoktól vagy más elemektől?
A forgalom nőtt-e? Akkoriban szinte senki sem volt az utakon, bérelt autóval kényelmesen lehetett nézelődni.
En tavaly nyaron voltam.
Jo a kozbiztonsag es folyamatosan fejlesztik a helyet. Olcso az autoberles, igy mindenkeppen megeri ha utazni akarsz a szigeten, nincs nagy forgalom, mondjuk en Juniusban voltam, valoszinuleg augusztusban lehet kicsit forgalmasabb, de dugokba biztosa nem kell allnod
Hazudnék, ha azt mondanám, tudom milyen volt GC 17 évvel ezelőtt. De azt gondolom, nem igazán változott.
Az értékeidre vigyázni kell, a beépítettsége egy évtizede nem változott, az autóállomány pedig gyérebb, mint a magyar, hála a jó közösségi közlekedésének.
Én 3 éve éltem fél évig a szigeten.
A közbiztonságra nem volt panasz, ugyanakkor a turista részeken próbálnak ott lehúzni ahol tudnak. Főleg a fekete karkötő árus, Tom és Jerry házvezetőnőre emlékeztető dagadt nőkre gondolok, akik Playa del Inglesen lebzselnek. Zsebtolvajokkal nem találkoztam.
A tömegközlekedés kritikán aluli, ha Antonio/Juan/José sofőröknek olyan kedvük volt, akkor mindig 20 percet késett. Nem véletlen, hogy ott szinte mindenki kocsival közlekedik.
Bérelt autóval kényelmesen lehet nézelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!