Ausztriába hogy lehet most bejutni?
Várjál március 28.-ig.
ma volt tájékoztató az osztrákoknál is, elfognak törölni minden covid intézkedést, még az oltási kényszer se lesz márc 28. után.
NA gondoltátok volna.
Egyedül határátlépésnél marad meg, vagy sima antigéntesztet kérhetnek.
Szinte minden ország törli el az intézkedéseket a következő pár hétben.
"ma volt tájékoztató az osztrákoknál is, elfognak törölni minden covid intézkedést, még az oltási kényszer se lesz márc 28. után."
Ezt mégis honnan szedted? Néhány intézkedést törölnek el, nem mindent. Pl zárt térben maszkviselés marad.
A kötelező oltás pedig mindenképp marad, ezt ki is hangsúlyozták. Sőt, pedzegették egy komolyabb őszi hullám esetén a 4. booster kötelezését is.
Neked az leenne a dolgod kérdező, hogy beoltatod magad.
NEM OKOSKODSZ, azt hagyod a náladnál okosabbakra, akik 2 évvel gyorsabban végezték el az általánost, mint te.
SZóval oltasd magad, ha lehet háro,szor.
Ez a dolgod, mint állampolgár.
Kérdező!
Miután törvény kötelezi az összes osztrák állampolgárt, hogy beoltassa magát, veled kivételt tesznek majd szerinted?!
#6 arra várhatsz hogy én beoltassam magam,nincs az az Isten nincs az a kormány, csak úgy megsúgom h 0 oltással se nekem, sem a családomnak egy nagyszülőm sem volt beteg mindez idáig de csókollak (K) Aki okoskodni próbál az itt egyedül te vagy, senki nem kérdezte a véleményed az oltásokkal kapcsolatban :) majd azt tudja mindenki magának ;) de látom nem véletlen vagy 0%-os nem sok értelmes válaszod lehetett.
#8 nem én találtam ki, egy kint élő ismerősöm mondta,hogy már nem kérnek oltást ezért kérdeztem, hogy esetleg utazott-e be mostanában valaki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!