Kezdőoldal » Utazás » Európa » Fapadossal kutyát lehet...

Fapadossal kutyát lehet magaddal vinni a fedélzetre?

Figyelt kérdés
Budapest - Szicilia desztináción szeretnénk utazni

2022. febr. 9. 22:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. febr. 9. 23:45
 2/16 anonim ***** válasza:
68%

Nem lehet.

Te meg ne legyél ilyen életképtelen, ne ráncigáld magaddal a szerencsétlen kutyát a nyaralásra, mert nem bírod ki 6 napig nélküle.

2022. febr. 10. 00:57
 3/16 Valentino BROssi ***** válasza:
85%
Nem. Látássérültek vihetnek vakvezető kutyát - a jószágnak kiképzettnek kell lennie és erről tanúsítvány szükséges. Másnak nincs erre lehetősége.
2022. febr. 10. 10:34
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem fapados, hanem legitarsasag fuggo. Van, ahol hordozoban kisebb kutya lehet.
2022. febr. 10. 13:30
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Persze nem biztos, hogy kifizetned.
2022. febr. 10. 13:31
 6/16 A kérdező kommentje:
Szegény 2-es azt hiszi hogy turista vagyok … hehehe. Nem baj, azért köszi a választ.
2022. febr. 10. 13:38
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nem azzal van a baj, hogy turistának néz a kettes válaszadó, hanem azzal, hogy mi érzünk analfabétának téged. Ugyanis még egy alapvető guglizásra is képtelen voltál.

Na most lehet röhögni :)

2022. febr. 10. 16:44
 8/16 A kérdező kommentje:

9-es téged is sajnállak. Szegénykém.. Őszintén.

el tudom képzelni, hogy ülsz a szobádban egyedül a panellakásodban egy kis söröcske mellett este, és egyszer idetévedsz, mert nincs már dolgod, beírsz a keresőbe egy szót, és kidob 5 találatot, aztán elhatározod: 'most beszólok ennek a kérdezőnek, mert szar napom volt, szivassuk meg, és úgy igazi magyar módra mondjunk rá egy negatív jelzőt, legalább jó napom lesz.' Én nem mondok rád semmi negatívat, úgyis tudod te jól, hogy az vagy, amit fent leírtam.

2022. febr. 10. 23:29
 9/16 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat !
2022. febr. 10. 23:30
 10/16 anonim válasza:
17%

Kérdezőnek igaza van.

Feltett egy kérdést egy oldalon ahol kérdéseket tesznek fel emberek , mert joggal várják hogy vannak itt emberek akik tudják a választ és nem kell utánanéznie hosszas keresgélést követően az adott légitársaság honlapján, erre egyből személyeskedő üzenet érkezett. 9. és 10. szintén.

10-esnek üzenem nézzen utána az önérzetes szó jelentésének a Google-n. Ha ilyet írsz, nézz utána előtte.

9-es : te vagy a 2-es védőügyvédje vagy összebeszèltetek?

Egyébként valóban légitársaság függő, hol engedik a kutyát.

Legközelebb inkább a kérdésre válaszoljatok! Ez egy ilyen oldal.

2022. febr. 11. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!