Tollat lehet vinni repülőre?
Figyelt kérdés
Hobbiból "rsjzolok/festek" filccel, el is adom a munkáim.
Ki fogok menni, de a tollaim vinni szeretném
Sokat fizettem értük, nem szeretném itt hagyni őket
2021. szept. 25. 13:46
1/7 anonim válasza:
Amint megmutatod hogy a szabalyzat melyik pontja szerint minosulnek tiltott targynak, azonnal itthon hagyhatod oket.
2/7 anonim válasza:
Lehet. Meg sem kell mutatni, keszletet sem.
3/7 A kérdező kommentje:
1/2 - nem hinném higy tiltott tárgynak minősülne, de ki tudja
A tűsarkú sarka is szúró tárgy, nem tudtam hogy a tollba belekötnek-e.
2/2 - köszönöm
2021. szept. 25. 16:13
4/7 anonim válasza:
De nincs ilyen hogy 'ki tudja'. Van egy KOZOS, MINDEN TARSASAGRA ERVENYES lista a tiltott targyakrol, ami nincs rajta, felviheto, pont. Mi ebben a hihetetlenul bonyolult, hogy minden heten tizenot ugyanilyen kerdes kell rola?
5/7 A kérdező kommentje:
4/4 jó szomorú életed lehet..
Remélem ez lesz a legnagyobb problémád a mai naptól kezdve, hogy Én ezt a kérdést ki mertem írni
2021. szept. 25. 19:56
6/7 A kérdező kommentje:
- Ui.: a nagassarkú nem bolt tiltott tárgy mégis elvetették tőlem -
2021. szept. 25. 19:57
7/7 anonim válasza:
Miért vették el a magassarkút? Én már műkorcsolyát is vittem kézipoggyászban (mondjuk ez necces, nem minden reptéren működik), illetve kötőtűt, szóval furcsa, hogy valakinek baja volt a magassarkúval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!