Észak Finnorszagba autoval milyen utvonalon?
Figyelt kérdés
melyik utvonalat ajanlott?
nemetorszag/svedorszagon keresztul vagy esztorszagon keresztul?
Utdijak/komp dijakat figyelembe veve?
2022. febr. 8. 12:51
1/9 anonim válasza:
Egyszerűbb ha délnek indulsz aztán Cape Townból átkompozol az Antarktiszraott keresztül mész rajta, majd onnan Új Zélandra kompozol, onnan Kamcsatkára és Északon szépen végig kocsikázol
3/9 anonim válasza:
En vagyok a hulye, hogy leirtam. 1-es jol mondta, 2-es voltam.
4/9 anonim válasza:
Észtországon keresztül olcsóbb, mert nem annyira drága a komp Helsinki és Tallinn között, mint Stockholm-Helsinki között. Mivel északra mész esetleg megtudod csinálni úgy is, hogy Svédországon keresztül mész északra és onnan pl. Tornion keresztül Finnországba. Egyébként google maps, ViaMichelin és társai jóval nagyobb segítség mint a gyakori. Ha télen utazol akkor legyen nálad hólapát és megfelelő téligumi.
5/9 anonim válasza:
Tudom, hogy az emberek unják már a hétköznapi, egyszerű, logikával átitatott dolgokat, de valaki elmesélhetné nekem, hogy mi a hócsipkés, kézipoggyászos, bundáskenyeres, Santorinis baja van a kérdezőnek Oroszországgal?!
6/9 anonim válasza:
5-ös, például a vízumkötelezettség és a garantált többórás szopás a két határátkelésnél, ahol jó eséllyel valami nem várt költséged is lesz. Múltkor 2 kûrva szendvics kiviteléért akartak levenni minket a drága pogranyicsnyikok, mondván azt nem lehet, mert sertéspestis van. Jó az a komp, hidd el.
7/9 anonim válasza:
Na, akkor most lebuktam, hogy sz@rt se tudok a nagyvilágról. :D
Köszönöm a választ!
5-ös voltam.
8/9 A kérdező kommentje:
#5 Oroszországba vízum kell
2022. febr. 8. 22:14
9/9 anonim válasza:
Én is Lappföldre készülök, és Tallinn-Helsinki kompot venném igénybe, szóval ez az útvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!