Bécs mennyire tiszta város, milyen a közbiztonság Budapesthez viszonyítva?
Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 18:58
1/9 anonim válasza:
Valamivel tisztább, a közbiztonság ott is kerületfüggő.
A belvarosban v Döblingben (k mint nalunk a 2-12. Ker) kifogástalan... favoritenben meg nem annyira...
2/9 anonim válasza:
A Mariahilfer környékén, nagyos sok a gyanús maszkos ember...
3/9 anonim válasza:
Én féltem, jobban mint Pesten
Este kihalt szellemváros volt
4/9 anonim válasza:
Szerintem jobb mindkettő, de ezzel együtt is Bécs már kicsit a kelet kapuja.
5/9 anonim válasza:
Határozottan jobb a tisztaság, a közbiztonság meg vegyes mindkét helyen (de európai viszonylatban nézve alapvetően jó!)
6/9 anonim válasza:
Bécsben élek, Budapesten 4x jártam.
Bécsi közbiztonság (Budapest: fogalmam sincs)… nos, volt olyan, hogy kétszer majdnem rám esett valaki részegségében, de amúgy nem volt komolyabb incidens. Furcsa emberek mindenhol vannak. Nappal is.
+Egyre több a térden könyörgő csöves a metró állomásokon.
Tisztaság: szerintem egyforma… A falakat/épületeket, viszont szebbnek/megvigyázottabbnak gondolom - Bécsben.
7/9 AxumFlyer válasza:
Ausztriában nagyon hatékony a rendőrség. Ismeretségi körben volt graffitis hülyegyerek, elkapták hamar.
8/9 anonim válasza:
Itt tanulok Bécsben, soha nem volt semmi problémám, nem éreztem magam veszélyben, ellenben Budapesten volt màr, hogy igen. A város tiszta, a főpályaudvar környéke gázos éjszaka de az minden nagyvárosban az. Mérföldekkel biztonságosabb Bécs mint pl Amszterdam, Párizs, London, Stockholm
9/9 anonim válasza:
A belvárosi klasszicista, barokk meg egyéb régi épületekre nagyon vigyáznak, de ha a főútról besandítasz egy-egy mellékutcába…de a már említett Mariahilfe is ilyen, kerülgetni kell a cigicsikkeket, újságokat, maszkokat (valaki még a szállás bejárata elé is odahányt). Így összességében szerintem nem tisztább, mint Budapest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!