Máltán hol éri meg lakni?
Azért ez hihetetlenül szánalmas... ez itt a gyakorikérdések. Emberek vagy feljönnek, és kérdeznek, vagy követnek olyan témákat, amik érdeklik őket, vagy szakértők és segíteni akarnak.
Én azt kérdeztem, hogy hol éri meg Máltán lakni. Egyértelműen arra gondoltam, hogy aki ismeri a szigetet, az majd válaszol.
Mi az hogy "Miért _mások_ keresgéljenek helyetted?????"
...meg hogy "Én se értem, hogy miért mindig itt keresik a külföldön élőket..." ?
Ti minek nyitjátok meg az ilyen kérdést? Ennyire unatkoztok? Ki kérte hogy más keresgéljen? Aki nem tud válaszolni az végig se olvassa a kérdést. Nem sok egy kicsit a szabadidőd haver?
Szóval a témában jártas személytől továbbra is kérdezem, hogy Máltán hol éri meg lakni.
Teljesen mindegy, hogy mitől merre hány méter, mert csak annyi a feltételem, hogy Máltán legyek, illetve azóta az egy szoba bővült kettőre, tehát 2 szoba kéne fürdővel. Szeretnék biztonságos helyen lakni, de nem tudom van-e egyáltalán olyan rész, ami nem az.
Bugibbában látok 600 euró körül 2 szobás lakásokat, de furcsálom hogy itt minden olcsóbb. Ez csak az elhelyezkedés miatt van, vagy rossz a környék? Mit ajánlotok?
Hello Kérdező,
Kinn vagy azóta?
Én pont most kaptam Máltán melót, de voltam ott korábban többször és több barátom is ott lakik.
A közbiztonság elég jó mindenütt. Nincsenek lelakott részek. Olyanok igen, amik nem annyira szépek, meg nincs a közvetlen közelben tengerpart, de csendesebbek és olcsóbbak.
Tehát, a sziget középső része, St Julians tól Vallettáig húzódó sáv elég drága és zajos is. Ha északabbra mégy, a St Paul Bay környékére (Buggibba is arra van), az már olcsóbb. Főleg külföldiek és túristák lakják.
Ha autentikus máltaiakkal akarsz együtt élni, akkor a sziget déli része a Te helyed. Marsaskala, Marslaxok... (ez nem megy, de halászfalu az), illetve Qurendi, Safi es Zurrieq. Olcsó és csendes, meg a tenger sincs nagyon messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!