Prométeum kérdése:
Vannak olyan internetes oldalak ahol útitársat lehet keresni?
Figyelt kérdés
Feladtam több hirdetést a facebookon, de vagy nem voltrá válasz vagy elutasította az admin. Vagy pedig szex hirdetésnek tartották. Ezenkívül még egy túratárs oldalra is beregisztráltam, annak ellenére hogy nem szoktam túrázni.2022. febr. 3. 23:42
2/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk pl?
2022. febr. 4. 00:27
3/8 anonim válasza:
Hey Prométeum, let's go to Berlin
Party like a crazy, drink only beer
Gonna steal Mercedes, only for you
Come with me baby, я не шучу
4/8 anonim válasza:
puncs.hu, csak akkor fizetned kell a csajnak
5/8 anonim válasza:
Én tavaly úgy mentem, hogy feladtam egy hirdetést nagyutazas.hu-n. Volt egy csomó jelentkező úgy hogy konkrétan leírtam hogy a költségeket nem én állom én csak a szervezést intézem meg a szállás lesz közös mert így olcsóbb de ennyi. Aztán az egyik női jelentkező szimpatikusnak tűnt és el is jött. Az más kérdés hogy így is volt szex de nem erre ment ki az egész. Én azon is meglepődtem hogy egyáltalán valaki jelentkezett.
6/8 anonim válasza:
" Ezenkívül még egy túratárs oldalra is beregisztráltam, annak ellenére hogy nem szoktam túrázni."
Ki akar egy debillel együtt utazni bárhová?
7/8 A kérdező kommentje:
Anonim egy agyhalott majom bedoblak egy àlattkertbe.A visszont nem látásra.Ha kötözködni akarsz akkor takarodó van.
2022. febr. 6. 16:15
8/8 anonim válasza:
Na látjátok már, amit én eddig is láttam? :D
Ezért nem talál magának semmilyen társat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!