Kezdőoldal » Utazás » Európa » Svájcban hol lehet relatíve...

Svájcban hol lehet relatíve olcsón étkezni?

Figyelt kérdés

Hozzávetőlegesen 1 hétre mennénk, és bár ott minden horror áron van, és biztos vinnénk is magunkkal ezt-azt (alighanem hideg élelmet), azért néha jól esne egy-egy melegétel.

Hol lehetne ezt gazdaságosan megúszni úgy, hogy ne csillagászati árba kerüljön 3 embernek?

2022. febr. 1. 20:19
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10: Ami az első mondatodat illeti, köszönöm. Arra gondolom valamennyit, úgy legalább 20%-ot rá lehet nyugodtan rakni azóta.

Ami a második mondatodat illeti, gondoltam.

Végezetül pedig, ami a harmadik mondatodat illeti: azt tudtam is. Van olyan terv, hogy helyi felvágottat, sajtot, tejet mindenképp be akarok szerezni.

2022. febr. 1. 21:22
 12/22 anonim ***** válasza:

Aldi, Denner, Lidl a legolcsóbbak. És mindig vannak leakciózva közeli lejáratú termékek (szendók, saláták…)

Éttermeket felejtsd el.

Talán ha leírnád mennyi pénzt szántok az egy heti kajára, egyszerűbb lenne ötletet adni.

2022. febr. 1. 21:24
 13/22 anonim ***** válasza:
Én 2020-ban voltam Svájcban, és kuponnal volt 3800 egy mekis menü (nélküle olyan 4200). Egy döner box 3200 Ft. Ja, és azt kalkuláld bele, hogy akkor 315 Ft volt egy frank, most 342 :)
 14/22 anonim válasza:
23%

Kínai meg arabus vérhasbüfék.

Vagy vegyél készétel konzervet a boltból.

15/22 anonim ***** válasza:
100%

Megnézed a neten a kívánt szolgáltatások árát, és megtudod. :)

Egyébként egy Big Mac 6.50 chf körül van, egy közepes menü 14 pénz, egy pizza 20-tól indul, napi menü 15-20, egy kávé, egy üdítő, egy pohár sör 4-5. Az osztrák árak kb. kétszerese.

2022. febr. 1. 21:25
 16/22 anonim ***** válasza:
48%
Etkezni Aldiban meg Lidlben???? Na ne!!! Szoval gondolom a kerdezö meleg ebedre gondolt (Uristen, nem a vilaghaboru kora van). A Migro, vagy a Coop Restaurantokban olcson lehet etkezni. Melyik varosba mesz? Akkor többet tudok segiteni. Nem minden Migronak es Coopnak van etterme, de a nagyobbakban van etterem.
2022. febr. 2. 07:23
 17/22 anonim ***** válasza:
30%

Nemetorszagban elek, közel a svajci hatarhoz. A meki szerintem hasonlo arakon van, mint otthon. (attol függ, milyen a valtas) Egy pizza 20 euro/ frank körül.

Zürichen kavezoban egy kave 5 CHF, a Colacola szinten. Persze boltban olcsobban meg lehet venni. Döner szinten 5 CHF - es török kajaldaba teszta etelek 7-10 CHF.

Ha kerdesed van irj batran

2022. febr. 2. 11:00
 18/22 anonim ***** válasza:
53%
En egy hetig kibirnam a szupermarketben talalt dolgokkal. Mikor ott eltem, pont meg nem szallt el a frank, a peksutemenyek olcsobbak voltak, mint a retkes pesti aluljaroban. A szolgaltatas draga, az uzletek nem.
2022. febr. 2. 13:14
 19/22 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nézd meg, kérdező, az árakat.

Egy hétig hideg kaján is túlélek.

2022. febr. 2. 16:45
 20/22 anonim ***** válasza:
nalunk 18-20 frank egy pizza,14-20frank egy döner box pl. nem olcso,de azert ki lehet birni.
2022. febr. 3. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!