Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyire szerettek külföldre...

Mennyire szerettek külföldre vonattal utazni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 07:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Svájcba, Németországba vonatoztam már. Full jó volt.
2022. jan. 8. 09:05
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Semennyire. Nem tudok ülőhelyzetben aludni, így sajnos rémálom lenne. Főleg egy éjszakai vonaton. Maradok a repülésnél.
2022. jan. 8. 09:57
 3/12 subrette ***** válasza:
76%
Egyetemista koromban sokat vonatoztam Interrail bérlettel. Már akkor is drágább volt, mint egy fapados repülőjegy, viszont bárhol fel és le lehet szállni és közben a tájat is lehet nézni. Európán belül sok olyan viszonylat van, ahol a vonat versenyképes a repülővel. Kb. 500 km távolságig ez elég gyakori.
2022. jan. 8. 10:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is szeretek. Nekem nincs autóm, így általában buszos utakra kényszerülök, ami egy rémálom, mert túlsúlyos is vagyok és alig férek el. Egy vonatos út maga a mennyország ahhoz képest. Kár, hogy soha többet nem utazhatok. :(
2022. jan. 8. 11:00
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Inkább külföldön. Posztszovjet országokban, Indiában, Japánban kiváló móka vonatozni.
2022. jan. 8. 11:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten szeretem, főleg ha hálókocsiban van lehetőség és nincsenek idegenek
2022. jan. 8. 12:31
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Magaval a vonatozassal nincs bajom. De ejszaka 12 orat ulni magyarorszagi munkavallalokkal, koztuk nagyon sok prostival es kiserojukkel Svajcig olyan elmeny, amit nem ismetlek meg.
2022. jan. 8. 13:07
 8/12 anonim válasza:
85%
fekvőhelyes kocsival/hálókocsival örömmel, de ahol ülni kell abból nekem bőven még a Bp-Bécs táv is sok
2022. jan. 8. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:
97%

Menj a nappali járatokkal! Rendszeresen járok velük Magyarország és Svájc között. Teljesen rendben vannak.

2022. jan. 8. 14:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én repülővel szeretek utazni, ahova lehet. Szeretem a reptereket, szóval inkább kelek korán és töltök 2 órát ott és párat a gépen, mint 10+ órákat a vonaton. Rövid távra szeretem a vonatot, Bécsig pl szívesen megyek vele, annál nagyobb út már nem kényelmes. Olaszországban voltam már busszal és vonattal (ülőkocsiban), egyik sem volt egy álom. Semmi értelme nem volt végig szenvedni az utat, mikor repülővel 1,5 óra lett volna...
2022. jan. 11. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!