Rendeltem az Atlantisz könyvkiadótól, külföldről,2 könyvet is, amik még nem érkeztek meg. Szerettem volna árajánlatot kérni, több könyvre is, de sem én sem a párom nem kap választ. A telefont nem veszik fel. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Miért nem hajlandók visszaírni?2017. okt. 18. 18:37
1/3 anonim válasza:
itt is próbáltad?
Lehet, már régi a weboldaluk, egy ideje átköltöztek máshova, de látom, még a telefonszámuk is ugyanaz.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hülyeséget írtam, próbáld a könyvszigetet!
Atlantisz Könyvsziget
1061 Budapest, Anker köz 1-3.
Bejárat a Király utca felől!
Tel./Fax: (1) 267 6258
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-14 óráig
3/3 A kérdező kommentje:
Híbe, hóba válaszolgat a nő....de már vagy 2 hete nem kapok árajánlatot a könyvekre amiket kérdeztem tőlük..de azt írta a leveleink bemennek..akkor mi ez?? így ki fog tőlük vásárolni?
2017. okt. 18. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!