Hol van jó idő tengerparti strandolós "nyaralásra" márciusban?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 02:04
1/11 anonim válasza:
Trópusok. Pl karibi térség elég kellemes olyankor.
2/11 anonim válasza:
Európán belül? Max a Kanári-szigeteken. Máshol esélytelen.
3/11 anonim válasza:
Márciusban Goa szerintem egy remek hely, ha találsz emberi áron repjegyet, akkor ott lenni már szinte semmibe nem kerül.
4/11 anonim válasza:
A kérdés az Európa alkategóriában van, úgyhogy szerintem a kérdező az európai desztinációkra kíváncsi (aztán lehet, hogy nem).
5/11 anonim válasza:
@4 Valóban, benéztem. Akkor viszont elég egyszerű a válasz: nincs ilyen, ha csak nem számítjuk ide a holland meg francia trópusi területeket.
6/11 anonim válasza:
Kanari-szigetek. De pont ahol az Atlanti-ocean ellenere nagyon jo es nem hideg strandok vannak, Fuerteventura, Lanzarote, ott a marcius rosszabb lehet, mint a tel. Nem kiszamithato, de homokvihar a Szaharabol ilyenkor leginkabb.
7/11 anonim válasza:
@6 Földrajzilag a Kanári-szigetek sem Ajrópa, ha már.
8/11 anonim válasza:
Kanári szigetek...itt vagyok dec,jan, febr. Most is 22-31 fok van. Eu-n belül van, 5-6 óra repülés, olcsó szállások... 4 fő esetén 1 hét, akár 50.000,-
10/11 anonim válasza:
17-18 fokos óceán azért nem éppen strandidő. De jobb mint a semmi. Csak a problem hogy földrajzilag már nem Európa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!