Angliába elég a személyi?
Figyelt kérdés
Lejárt az utlevelem és lehet, hogy nem lesz időm megcsináltatni ameddig elutazom. Elég a személyi mindenhez vagy van valami olyan törvény hogy el kell fogadniuk a személyit utlevél nélkül? Előre is köszönöm a válaszokat2010. szept. 7. 16:17
1/5 anonim válasza:
igen elég. nekem sincs útlevelem.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia köszi a választ, azt kifelejtettem, hogy esetleg nicns valami olyan kikötés, hogy mehetek személyivel de csak akkor ha van érvényes utlevelem? szóval ugy is elég a szmeélyi ha nincs érvényes utlevelem? előre is köszönöm a válaszokat
2010. szept. 7. 16:58
3/5 anonim válasza:
igen, teljesen, énis úgyvoltam nem kötöttek belém
4/5 anonim válasza:
A fiamnak sincs útlevele csak kártyás személyi igazolványa.Bőven elég a személyi is..(ráadásul mi itt élünk kint Angliában)
Viszont az jó ha tudod,hogyha dolgozni akarsz akkor már kell az útlevél..ebben az esetben nem szívesen fogadják a személyit el..(ahogy a bankokban sem)
5/5 anonim válasza:
Vagy személyivel mész, vagy útlevéllel.
Ez elég vicces feltételezés, hogy csak akkor lehet személyivel menni ha van nálad útlevél is! :D :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!