Spanyolországban tényleg nem kérik a papírt a negatív teszteredményről attól aki nincs oltva?
Figyelt kérdés
Valaki azt írta tőle nem kérték el. Olyanok irjanak akik itthonról vagy más "kockázatos" országból utaztak be mostanában.2021. dec. 18. 16:12
11/16 anonim válasza:
Csinálj előtte magadnak egy 2000 Ft-os gyorstesztet.
12/16 anonim válasza:
A tesztekkel csalni bűncselekmény. Az lesz a legkisebb bajod ha visszafordítanam (bár valószínűbb hogy a repülőre sem engednek fel).
13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó nem tudom miről beszélsz, senki nem akart csalni csak, ha annyira leszarják és nem kérik akkor mentem volna, de így akkor nem...
2021. dec. 21. 09:41
14/16 anonim válasza:
Kérdező, mi ugyan háromszor is oltva vagyunk már, de ha repülünk, akkor kötünk sztornó biztosítást. Ez igazolt COVID-fertőzés esetén visszatéríti a költéseink 80%-át. Feltételezem, fertőzötten nem akarsz utazni és szanaszét fertőzni mindenki mást is. Két különböző reptéren szálltunk le nyár óta és mindkét alkalommal a beszállás előtt ellenőrizték, hogy megvan-e az oltásunkk. Nem csak a mienkét, hanem az egész gépét.
15/16 A kérdező kommentje:
A vírus témát most hagyjuk, én nagyon szkeptikus vagyok e téren és nem erről akarok beszélni itt most.
2021. dec. 21. 18:17
16/16 A kérdező kommentje:
Attól, hogy nem megyek külföldre nem ülök otthon, bár tény, hogy hiányzik az utazás...
2021. dec. 21. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!