Barcelona ötletek?
Sziasztok
Most fogok éltembe először egyedül repülni, alapból eléggé félek ettől
Hazafele lesz Barcelonába pár órám, még sose voltam, tájékozódásból se vagyok a csúcson, maradjak a reptéren vagy fedezzem fel a várost?
Akkor bőven lesz időd körülnézni a városban. Ha tempósan teszed, akkor egy csomó mindent meg tudsz nézni.
Arra ügyeljél, hogy a tömeges helyeken sok a zsebtolvaj, főleg a La Ramblán.
Azért a "bőven lesz időd körülnézni", az túlzás. 14:30-kor landol, már ha nem késik a gép, 15:30 körül van bent a központban. 20:30-kor indul vissza a gép, amihez 18:30-ra ott kell lenni, tehát 17:30 körül legkésőbb indulnia kell vissza. Marad 2 óra, ami idegen környezetben nem sok egy olyan embernek, aki nehezen tájékozódik, viszont eltévedni ennyi idő alatt is alaposan el lehet.
Kérdező, a helyedben maradnék a reptéren. Majd ha már tapasztaltabb leszel abban, hogy mi hogyan működik és hogyan tudsz egyedül boldogulni, akkor vállalj be ilyen "beszaladok körülnézni két járat között" típusú dolgokat.
A 4-es "ügyesen" rád hozta a frászt.
Én biztosan nem üldögélnék 6 óra hosszat egy reptéren, főleg nem Barcelonában, ahol igen közel van a reptér a belvároshoz.
Pl. a La Rambla csak 14 km. onnan a Sagrada familia mindössze 3 km.
Ha másképpen nem, akkor legalább egy taxival mennék egy kört, hogy legalább kívülről láthassak, lefotózhassak pár nevezetességet ha már ott vagyok, azután vigyen vissza a reptérre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!