Kezdőoldal » Utazás » Európa » Más is van úgy mint én, hogy...

Más is van úgy mint én, hogy elment Moszkvába, beleszeretett a városba, vissza akar menni, ott akar élni?

Figyelt kérdés
Aki nem járt még ott: egy gyönyörű világváros, hihetetlenül tiszta, rendezett, millió park, zöld terület, jó a közbiztonság és az ingatlan árakon kívül nem drágább mint Budapest

2021. dec. 2. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Jó hely Moszkva, de azért nem feltétlenül laknék ott. A belváros java sokkal drágább, mint Budapest (simán vannak 1800Ft-os kávék meg 12000Ft-os desszertek), Oroszországon belül Pétervár sokkal közelebb áll a szívemhez, ha választanom kéne, akkor inkább oda mennék.
2021. dec. 2. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
11%
Nem, nem. Egyszer átszálltam ott... ha egy mód van nem megyek ilyen retek helyekre, inkább a Szahara vagy a Balkán. A ruszkik Európa rákfenéje a szerbekkel együtt.
2021. dec. 3. 00:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
@2 A kormányzatnak mi a rosseb köze van az átlag orosz emberekhez?
2021. dec. 3. 05:14
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

2-es, szerencsétlen, a városról beszélgetünk, nem a repülőtérről/repterekről…

Én tanultam Moszkvában a 2000-es években, valóban egy rendkívül izgalmas város, de olyan igazán élhetőnek nem tűnt. Tiszta, de a közlekedése a kiterjedt metróhálózattal együtt is botrány és hát egész egyszerűen nekem túl nagy. Viszont turisztikai célpontként kötelező darab!

2021. dec. 3. 06:02
 5/8 anonim ***** válasza:
28%

Elpbb rágnám le a lábamat, ,mintsem moszkváról bármi pozirívat írjak. Igaz, én rendes iskolákban tanultam a történelmet.

Ráadásul kb tízezer élhetőbb, jobb várost tudnék.

De mondom, ez csupán iskolázottság és világlátás kérdése.

2021. dec. 3. 15:39
 6/8 A kérdező kommentje:
utolsó: hányszor jártál Moszkvában?
2021. dec. 3. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
@5 Annak, hogy 60 éve mit jelentett Moszkva, mi köze van ahhoz, hogy jelenleg egy bármelyik magyar városnál jelentősen fejlettebb és gazdagabb város?
2021. dec. 3. 17:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Én tökre beleszerettem Oroszországba, igaz a képet torzítja, hogy csak Szentpéterváron és Moszkvában voltam, de csodás városok. Ezerszer tisztább és kulturáltabb mint egy Párizs vagy Róma. Persze más a politikai klíma, de ezt "egyszerű" külföldiként az ember nem érzi át, annál inkább viszont az, hogy nem kell folyamatosan azt néznie, hogy mikor zsebelik ki vagy rabolják ki, mint mondjuk Párizsban
2021. dec. 5. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!