Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány akibe nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akibe nagyon beleszerettem de csak barátom akar lenni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos régen szeretett, bejöttem neki ezt ő is mondta de azóta történt vele valami és már csak barátom akar lenni, szerintetek van rá esély hogy újra belèmszeressen? Ha igen hogy csináljam?
2016. ápr. 17. 10:14
 1/9 anonim ***** válasza:
nem rossz az se. figyelj sztem a baráti szex az egyik legjobb dolog a világon!!
2016. ápr. 17. 11:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Fiú és lány között nincs barátság,mond neki aszt hogy szereted, hogyha ő nem akor, ne beszélj vele mert csak didet csinálja
2016. ápr. 17. 11:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Tudja hogy szeretem és régen szinte biztos volt hogy összejövünk, találkoztunk meg is öleltük egymást de még is történt valami. Mennyi az esélye hogy újra érezzen valamit irántam?
2016. ápr. 17. 12:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Akor öszejött valaki másal, próbálkozz nála,legyèl határozot
2016. ápr. 17. 12:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát nem hinném hogy összejött mással de nem tudom, azért még kíváncsi volnék más véleményére is az eddigi válaszokat köszönöm
2016. ápr. 17. 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Érdekes az már biztos. Velem pont ez van csak lány vagyok. De ez régen történt ugy 3 éve akkor volt 9.-es ő meg már akkoe felnőtt. Annyira szerettem de ő utána csak a barátom akart lenni mert összejött mással de azóta szakítottak már.. pedig én még mindig nagyon szeretem őt csak probálom elrejteni.... mert olyan mintha szeretne közben mégse akar járni velem :( Mindenképpen küzdj érte. Probáltd meg elhívni randizni állatkertbe vagy ilyen helyre ha pesti vagy és éreztesd vele h szereted :) 19/L
2016. ápr. 17. 19:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocsi azt akartam írni h 9.-es voltam akkor
2016. ápr. 17. 19:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, egyébként tudja hogy szeretem már régen elmondtam neki és utána elkezdtünk flörtölgetni stb... utána egy időután visszavett és meghallottam hogy nem akar senkivel járni de még utána kicsit úgymond nyomult de mostmeg elmondta hogy mem szerelmes belém nagyon bir de caak mint barát, ez esetben szerintetek van esély?
2016. ápr. 17. 19:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok írok priviben neked :)
2016. ápr. 17. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!