Most hogy működik az Angliába Magyarországról való beutazas, és vissza, Angliából Magyarországra?
Figyelt kérdés
Nem az érdekel, hogy útlevél kell, azt tudom, arra vagyok kíváncsi, hogy oltottként is kell-e teszt mindkét irányba honnan igényeljem, kell-e érte fizetni, satöbbi. Két éve nem utaztam a két ország között. A Google és a konzulátus oldala nem segített.
A valaszokat köszönöm.
2021. nov. 23. 13:29
1/9 anonim válasza:
Szia. Igen működik, kézipoggyásszal, de Angliába már kell (turista,munka....)vízum, mert nem Európai Uniós ország, kitoloncolnak.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem a kérdésre válaszoltál. Nem a kézipoggyász érdekel, hanem a teszt. Amúgy fordítva, Angliából mennék előbb Mo-ra, aztán vissza.
2021. nov. 23. 14:19
3/9 anonim válasza:
Szia. 1-es vagyok. Nem kell oltottnak. [link]
4/9 anonim válasza:
1-es és 3-as vagyok. De mindenképp igényelj vagy brit vagy eu-s védettségit!
5/9 anonim válasza:
Nem kell vízum se EU-s országból ha túristaként jössz 6 hónapnál kevesebbet. Elég az útlevél is
6/9 anonim válasza:
1,3,4-es vagyok. Azért mondtam, hogy feltételezem nem egy napra utazik Angliába...,majd vissza
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, vedettsegim van. Amúgy egy hétre utazom.
2021. nov. 23. 16:15
8/9 anonim válasza:
Szívesen. 1,3,4,6-os voltam. Veszel egy repülőjegyet...elrakod az útleveled és az eu-s védettségi és kész.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. nov. 23. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!