Angliából busszal lehet utazni Magyarországra vagy épp fordítva?
Győrből megy busz Londonba naponta. Arra nem emlékszek hogy Budapestről indul-e ez a busz, de valószínű igen.
Így legalább lehet látni Európát, nem csak a felhőket. :))
En nem voltam ilyen hosszu buszos uton de emlekszek hogy unokatesomek ugy 2000 kornyeken igy mentek es legalabb 1 nap volt mire odaertek, vagy lehet 2 is.
Egyik haverom gorogbe ment busszal es mondta hogy soha tobbet. Faraszto es hosszu az ut.
A busz arakat nem tudom de repulni nem olyan draga. Van aki oda-vissza 25.000bol megussza.
Szia!
Mi mindig repcsivel megyünk Londonba. Sokkal gyorsabb és olcsóbb is. De szerencséd van mert ha megúnod a buszozást Hollandiába menet akkor rengeteg helyen kiszállhatsz hogy átülj valami kultúrált közlekedési módra. Például egy repcsire :)
Ha busszal szeretnél utazni, akkor itt tudsz keresni olcsó járatot:
én is csak Berlinig mentem, 10-11 órás út volt Bpestről, elég is volt :D
itt meg összesen 30-35 órával kell számolni, bár ahogy nézem, közvetlen járat nincs. lehet válogatni, hogy prágában, párizsban esetleg kölnben, düsseldorfban szállsz át, több busz is megy, van, ahol 1 órát, van ahol 4-et kell várni az átszállásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!