Csenge020601 kérdése:
Melyik mai város/falu lehet Modraja? Biztos, hogy Isztrián van, és az 1800-as években még így hívták.
Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 20:56
1/5 anonim válasza:
Valami forras erre? Nemigen talal semmit a google sem erre a nevre (legalabbis semmi relevansat), biztos vagy a nevben?
2/5 anonim válasza:
Ez érdekes. Szinte semmit nem találtam én se a Googlelel, csak egyet:
"Katalin then married Andras Leban 1896 hónap nap napján, 20 éves korában házasságkötés helye helyen.
Andras született 1869 november 28 napján, Modraja Isztria helyszínen."
Tehát úgy tűnik létezett egy ilyen település, de nem lehetett valami nagy és vélhetőleg a többség nem így hívta, ha ma ilyen nehéz infót találni róla.
3/5 anonim válasza:
Te hol találtad ezt a kifejezést? Valami elírást van a kifejezésben, vagy nem egy település neve, hanem valami más.
4/5 A kérdező kommentje:
Amit a 2. Válaszoló ír, pont onnan. Lebán András a felmenőm.
2021. nov. 18. 07:06
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem sem adott ki semmit az internet, ezért vagyok tanácstalan.
A modra szó, az néhány szlàv nyelven kéket jelent, de horvátul és bosnyákul mondjuk pont nem.
2021. nov. 18. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!