Kezdőoldal » Utazás » Európa » Akik éltek kint külföldön...

Akik éltek kint külföldön mennyit éltek kint?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom hány évet és melyik országban ?
2021. nov. 16. 16:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
3 éve, Ausztriában.
2021. nov. 16. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Lengyelország 3 év, UK 2 év, a jelenlegi Írország 9 év. Még egy jó darabig itt maradok, a következő ország valószínűleg Spanyolország lesz.
2021. nov. 17. 16:28
 13/16 anonim ***** válasza:
20%
De miért vándoroltok ennyit?
2021. nov. 21. 03:57
 14/16 anonim ***** válasza:
64%
Miért ne, ha van lehetőség?
2021. nov. 21. 08:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne? Személy szerint imádok utazni, világot látni, testközelből megismerni más kultúrákat és mivel van rá lehetőségem, miért is ne használnám ki?

Ausztráliában elnyújtott utazásaim voltak (egy barátnőnél laktam, így nem volt drága), a barátomnak volt egy projektje Párizsban és erre az időszakra kiköltöztem vele, Dániában ugyanez történt, csak fordítva (miattam költöztünk ki), Olaszországban egy féléves Erasmus+ utam volt, valamint itt szereztem meg a mesterdiplomámat, míg Skóciában letelepedtem.

Utazni pedig gyakran járok el, mert egyszerűen az egyik legkedveltebb időtöltésem.

27/N

2021. nov. 21. 09:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Anglia már tíz éve, de felmerült, hogy átmegyek Írországba.
2021. nov. 23. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!