Ti, akik külföldön éltek, jártok fodrászhoz, műkörmöshöz, kirándulni, múzeumba, színházba?
:D Ez egy vicces kérdés. De szerintem valahol jó kérdésnek is tartom.
Nekem megváltozott az életem az biztos.
Míg magyarorszégon éltem havonta 1-2x jártam fodrászhoz, mükörmöshöz, kozmetikushoz.
6 éve élek kint, de lényegesen kevesebbet járok. Körmöshöz egyáltalán nem járok, magam csinálom, de nem mükörömöt a rendeset. Fodrászhoz kb 3 havonta járok, de persze adok magamra és magam csinálom. Kozmetikushoz meg nem járok csak külön gyantáztatni.
Múzeumba Mo-n nagyon ritkán mentem, itt ugyan annyit járunk, habár ha jönnek vendégek Mo-rol mindig elmegyünk egy egy jó kis múzeumba, de ha van egy jobb új tárlat oda is elnézünk, de ez évente párszor mint Mo-n volt.
Színházba is Mo-n évenete 1-2x jártunk az itt megmaradt, annyi külömbséggel hogy itt nagy show-t nézünk, amiket sokszor óriási arénákban rendznek, többször mentünk Holiday on Ice-ra. otthon ezeket nem engedhettem volna meg.
Kirándulni otthon ritkábban jártunk. itt rengeteget járunk, talán azért is mert vasárnap itt munkaszüneti nap, így még most télen is rengeteget kirándulunk megyünk a szabadba. Sokat túrázunk.
De amiben nagyot változott, hogy míg Mo-n éltem Horvátországig jutottam csak el minden évben. Itt viszont képesek vagyunk a Karib szigetekre, Maldív szigetekre, Afrikába menni. Az mellett hogy országon belül is sokat utazunk, sokszor hétvégékre megyünk erre arra.
Megváltozott az életem, a körülmények miatt.
A legolcsobb falusi fodrász is 25€-t kér el egy szárításért. ezt sokkalom állandóan kifizetni, így inkább magam csinálom a hajamat.
Én 6 éve élek kint Angliában és nem vagyok lepukkant.
Műkörmöshöz sosem megyek, bár otthon sem mentem soha. Nincs műkörmöm, de a körmeim ápoltak, szépek.
Kirándulni rendszeresen járunk, főleg hogy van autónk. Így amikor bank holiday van akkor akár 3 naposra is megyünk. Voltunk már Walesben, Skóciában,Írországban is kirándulni. Anglián belül is sok helyen voltunk már. (Tank múzeum, Monkey world, Berkley casle, Avebury stb) Londonba ha felmegyünk sosem hagyjuk ki a múzeumokat. Szóval akárcsak otthon itt kint is kirándulunk, művelődünk.
Fodrászhoz is járok rendszeresen, akárcsak otthon. Sőt itt annyival jobb hogy házhoz jön, és nem drágább mint otthon lenne.
Színházba otthon sem jártunk, itt sem járunk. Helyette inkább koncertekre járunk..
Azért a legtöbb ember aki külföldön él nem lesz lepukkant. Aki meg külföldön lepukkant, az otthon is az volt.
Én nem járok műkörmöshöz, de lehet hogy azért, mert heteró férfi vagyok.
A fodrász meg 8 fontért lenyír havonta egyszer, azt csókolom. Otthon nem jártam se moziba, se múzeumba, se színházba (na jó színházba néha) hanem haverokkal jártam pizzázni, filmezni, bulizni, meg sörözni. Na, az itt is megy, csak több pénz van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!