Milyen tapasztalatotok van Airbnbről ?
Figyelt kérdés
Most szeretnék először ezen itt foglalni. Kinek milyen tapasztalat van ezzel kapcsolatban ?2021. nov. 4. 11:11
1/9 anonim válasza:
Nekem jó tapasztalataim vannak, általában rajtuk keresztül intézem a szállást nyaraláskor. Eddig semmi gondom nem volt, soha.
2/9 anonim válasza:
Évek óta használom párhuzamosan a booking.com oldallal és 10ből 8x Airbnbn találok jobb szállást. Figyelj oda az értékelésekre, illetve olvasd végig a szabályzatot és akkor nem érhet nagy meglepetés.
3/9 anonim válasza:
Nem mondom, hogy eddig csak kiemelkedő szállásokba futottam bele ár-érték arányt tekintve, de kifejezetten rossz tapasztalatom sem volt vele. Az esetek 80%-ában Airbnb-s helyen szállok meg.
4/9 anonim válasza:
Vissza kell jeleznie a szállásadónak (lehet h nem mindig, de van amikor igen), én többször futottam bele abba h nem reagált, és emiatt mást kellett keresni.
5/9 anonim válasza:
Én inkább a Booking.com mellé kiegészítésképp használtam eddig, de jók a tapasztalataim. Nyilván kicsivel több benne a rizikó , de tulajdonképpen ha jó az értékelése a szállásadónak, aligha lesz gondod.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én amiket olvastam róla legalábbis olyanoktól akikben kicsit benne volt a para, hogy mondjuk vagyunk párommal egy szobában a másikban meg mondjuk 6 szír vagy ilyesmik. Tehát , hogy gázos emberekkel is össze tud rakni
2021. nov. 4. 15:26
7/9 anonim válasza:
6 Ilyenről soha nem hallottam, kicsit túltolják a parázók. Egyébként sem kell szobát foglalnotok, foglalhattok teljes szállást is, olyankor az egész apartman a tiétek.
8/9 harebell válasza:
Én nagyon sokszor csak szobát foglaltam, de ilyenkor sem volt semmi gond a többi ottlakóval; persze lehet, hogy csak szerencsém volt, de az esetek többségében szerintem nem ez a jellemző. De teljes lakásokat is lehet találni jó áron szinte bárhol. Én utazáskor kb 90%ban Airbnb-n keresztül foglalok szállást, nem volt még kifejezetten rossz tapasztalatom.
9/9 anonim válasza:
Tíz éve VILÁGÍTÓTORONYKÉNT van jelen az airbnb a szállásadók piacán. Te meg mint a hortobágyi gulyás, lapulsz, és azt sem tudod , mit kezdj vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!