Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztriába most hogy tudok...

Ausztriába most hogy tudok utazni?

Figyelt kérdés

Két szputnyikom van, kapok kedden egy pfizert, hogy utazhatok ausztriába? Teszt kell így? Ha igen milyen? Mennyi?

Bocsi ezer dolgom van, most gyorsabb kiírni a kérdést. Köszi a válaszokat előre is!

2021. okt. 28. 23:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Kell teszt, mert mindkét dózis kell a Pfizer-ből, hogy teljesen beoltottnak számíts.

Ha van 90 napnál nem régebbi pozitív antitest leleted, ami igazolja a védettség kialakulását, akkor nem kell, mert ezzel is megfelelsz a 3G feltételnek. Ekkor az egy adag Pfizer sem kellene, mert ilyenkor nem számít, hogy oltás vagy a betegségen átesés miatt alakult ki védettség.

Én 3 hónapig ilyen papírral jártam a Szputnyik után.

2021. okt. 29. 00:08
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell teszt, az oltásaidra tudsz uniós védettségi igazolványt letölteni
2021. okt. 29. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:

De a Szputnyikot Ausztria nem fogadja el, mert sem WHO, sem EMA (Európai Gyógyszerügynökség) jóváhagyása nincs.

A magyar védettségi igazolvány elfogadásáról sincs kétoldalú megállapodás - egyedül a szomszédos országok közül.

2021. okt. 29. 08:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Kivárod a 14 napot és utána utazhatsz.
2021. okt. 29. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt 3 hétben kétszer voltam Ausztriában, a határon olyan szinten ellenőriztek, hogy véletlenül egy rendelés visszaigazolást mutattam a határőrnek az antitest vizsgálati papír helyett és csak intett, hogy menjünk. A szállodákba, éttermekbe nem vettünk maszkot, senkin nem is volt. Sem oltásom, sem tesztem nincs.
2021. okt. 29. 23:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Kutya nem néz semmit, tegnap egyszer jöttek oda hozzám rendőrök egy parkolóban ahol megálltam egy kávéra, Grüß Gott, amint elkezdtem elővenni a személyimet és látta, hogy nincsenek mikráncsok a kocsiban, azonnal elköszönt. Meg se nézte a személyit, ilyen oltós-álarcos bohóckodás pedig szóba se került.
2021. okt. 30. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!