Beutazhatok Szlovákiába 18 éven alul egyedül?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, megkaptam mindkét oltásom, azaz teljesen be vagyok oltva, van oltási igazolványom. Beutazhatok egyedül Magyarországról Szlovákiába (vonattal), vagy kell valamilyen szülői engedély, vagy beleegyezés?2021. okt. 10. 14:05
1/3 anonim válasza:
Beutazhatsz, de ha szállást is akarsz, ahhoz kell nagykorú kísérő.
2/3 anonim válasza:
Persze, hogy beutazhatsz. Nem kell semmilyen engedély. Oltási nélkül is simán mehetnél, csak akkor nem vonattal kellene, hanem busszal vagy gyalog át a határon. Ha szállás is kell, akkor meg kis lepukkant motelbe kell menni, ott nem kérdeznek semmit.
3/3 anonim válasza:
Mehetsz, persze. Szállásoknál sem mindenütt probléma, ha nem vagy még 18, én legalábbis bőven fiatalkorúként utaztam körbe először azt az országot és nem volt ezzel nehézség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!